HOROSCOP, sâmbătă, 7 ianuarie 2017

Balanță

Reusesti sa te remarci prin maturitate, intelepciune, seriozitate, pentru ca simpla ta aparitie impune respect si prestanta. Esti cu ceva mai presus decat cei in fata carora te prezinti si admiratia pe care o poti citi in ochii lor te stimuleaza si te motiveaza sa faci totul perfect, pentru a nu-i dezamagi. Ai sansa de a atinge un apogeu intr-un proiect de lunga durata in care ai investit tot ce ai mai bun in tine, si vei putea sa te mentii, dupa aceea, multa vreme pe un nivel promitator, demn de lauda si mandrie personala.

Scorpion

Ai prea multe de facut si, pentru ca vrei sa te imparti intre atatea sarcini, practic nu o rezolvi pe niciuna asa cum ar trebui. Fii exigent si alege, dintre toate problemele pe rol, doar una de care sa te ocupi prioritar, altfel consumi timp si energie pe atat de multe planuri fara sa ajungi la nici un rezultat satisfacator. Nu poti fi eficient facand si una si alta, impartindu-te pe atatea fronturi simultan, pentru ca nu faci altceva decat sa lasi loc de greseala si epuizare fizica. Ar trebui sa stabilesti prioritatile acestei zile si sa le iei pe rand, una cate una, nu pe toate odata!

Săgetător

Simti nevoia sa te izolezi, ori dintr-o nevoie majora de odihna si relaxare, ori pentru ca nu te poti concentra la un proiect important daca in jur e galagie. Te retragi intr-un loc linistit, cum ar fi o biblioteca, propria camera sau poate chiar un loc cu incarcatura spirituala deosebita, pentru ca in astfel de locuri linistite reusesti sa-ti extragi starea de pace dupa care tanjesti. Singuratatea iti prieste si chiar o preferi pentru o zi, pentru ca vei simti, la finalul zilei, ca ai realizat o multime de lucruri pe care nu le-ai fi rezolvat daca ai fi fost in miezul altor activitati.

Capricorn

Greu de spus in ce ritm evolueaza un plan in care ai si tu un rol de jucat, pentru ca ai parte si de progrese vizibile, dar si de hopuri enervante succesiv. Daca ceva a mers foarte bine o perioada, acum ajunge pe un nivel in care stagneaza, inainteaza ca melcul, dar poate nu te deranjeaza aceasta pauza. Iti mai tragi si tu sufletul dupa ce ai tras tare o vreme, ca atare nu insista sa duci azi mai departe ceea ce, momentan, sta pe loc. Ai si tu nevoie de detasare, sa iesi din miezul evenimentelor, si sa privesti la rece unde s-a ajuns.

Vărsător 

Felul in care ii exercita unii autoritatea asupra ta lasa urme neplacute si iti strica tot cheful de a mai face ceva. El nu stie sa se impuna decat prin ton agresiv, prin forta, printr-o violenta pe care nu o poti tolera, dar chiar daca vei incerca sa iti spui parerea despre comportamentul sau nepotrivit, nu vei scapa fara un atac la persoana. Daca aceasta energie din belsug ar fi canalizata in mod constructiv, s-ar ajunge la rezultate excelente, dar ce pacat ca se iroseste pe certuri, conflicte, incapatanari inutile.

Pești 

Nimic nu poate fi mai frumos azi decat o petrecere, o reuniune de familie, timpul liber in compania celor dragi. Se simte aer de distractie, muzica, motiv de a bea ceva, si te simti bine in compania celor care te inconjoara cu simpatie si afectiune. Daca printre cei din preajma ta se afla si omul pe care il iubesti, ziua va fi perfecta, pentru ca inima ta va avea motive clare de fericire si veselie. Daca nimeni nu te invita undeva, fa tu mobilizare generala, pentru ca si altii au chef sa se destinda.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel