HOROSCOP, sâmbătă, 6 mai 2017

Berbec

Duci dupa tine niste resentimente care ar fi trebuit sa dispara demult din inima ta, dar tu nu le poti sterge inca din memorie. La originea acestei stari negative e un conflict mai vechi care nici nu mai e valabil, a trecut, dar tu tot despre el aduci vorba. A devenit o povara pentru tine, o obsesie chiar, si nu reusesti sa scapi odata de sub aceasta influenta negativa. Ai impresia ca cel cu care nu te-ai inteles candva te priveste si acum cu ostilitate sau ca lumea isi aduce aminte de problema aceea de demult, ceea ce nu e deloc adevarat. Toti au uitat, numai tu esti cel care se mai gandeste la asta, deci nu mai zgandari de unul singur rana!

Taur

Greu sa faci pace intre cele doua energii care-ti dau tarcoale astazi. Una te impinge la actiune, sa te apuci sa faci ceva curajos, sa nu stai pe loc. Alta te trage de maneca si iti spune s-o lasi mai moale, sa ai rabdare, pentru ca rezultatele visate sunt inca departe. Cum tu esti o fire activa, de felul tau, vei da pana la urma intaietate actiunii, pentru ca nu-ti place sa stai pe margine asteptand ca lucrurile sa evolueze ca melcul. Pui mana pe unelte si incepi sa construiesti chiar tu ceea ce vrei sa obtii, zorind cumva lucrurile. Oricat te-ai grabi tu, totusi, acest proiect va dura mai mult si tot vei ajunge sa astepti momentul adecvat pentru toate. Chiar daca sari peste etape, timpul trece tot cum vrea el!

Gemeni

Fa tot posibilul sa-ti permiti azi o cat de scurta iesire din mediul tau obisnuit. Ca e o calatorie mai lunga sau o simpla plimbare pe jos pana acasa, efectele sale vor fi excelente asupra tonusului tau general. De altfel, orice gen de deplasare ar fi de preferat, deci, fie ca iesi cu bicicleta, daca vremea iti permite, fie ca iesi la jogging sau la un mars fortat prin cartier, te intorci acasa remontat, plin de energie si cu o stare de buna dispozitie de invidiat. Ofera-ti cateva minute de distractie, dar una care sa implice si un cat de mic efort fizic. Te relaxezi de minune daca te plimbi putin!

Rac

Prea stai sa compari intruna ce ai tu cu ce are altul, ce faci tu cu ce face altul, dar rezultatul la care ajungi nu prea iti convine. Lasa acest proces inutil pentru altii, pentru ca el nu face decat sa genereze ganduri negative, invidie, gelozie, si zau ca nu ai tu nevoie de ele acum. Unul intotdeauna va avea mai mult sau va fi cu un pas mai in fata, pentru ca, la urma urmei, fiecare trece prin viata cu norocul lui in buzunar si se bazeaza pe resursele sale pentru a ajunge la acele lucruri iar acestea nu pot fi niciodata la fel. Sigur ai si tu un as in maneca, in timp ce altul n-are deci nu mai cantari: niciodata nu va iesi un rezultat echitabil! Sa te raportezi mereu la altul poate fi obositor.

Leu

Imagineaza-ti viata ta, in acest moment, ca un ogor nou care asteapta prima insamantare. Gandeste-te la ce anume vrei sa recoltezi la anul de pe acest pamant fertil si incepe campania agricola! Evident, e o metafora, dar se potriveste de minune situatiei in care te afli acum, pentru ca important e cum faci primul pas, primul gest in acest nou drum pe care pornesti. Investeste incredere, gandire pozitiva, iubire si siguranta in ceea ce vrei sa obtii la finalul acestui proiect, si roadele vor fi pe masura. Ai rabdare, pentru ca nicio recolta nu se dezvolta peste noapte!

Fecioara

Incearca sa faci azi un exercitiu: trage o linie pe o foaie de cate ori folosesti cuvantul nu si ai sa fii uimit de rezultate. Daca ai incepe de azi sa eviti ca orice fraza sa contina negatii, ai vedea ce usor se rezolva orice problema. Spune-ti de fiecare data ca poti, ca stii, ca detii toate resursele potrivite pentru ceea ce doresti sa realizezi si cuvantul nu va disparea complet din vocabular. Orice nu spus chiar si alaturi de cea mai puternica afirmatie, diminueaza din start sansele de succes ale dorintei tale. Nu cumva spui ceva de genul vreau urmatorul lucru, dar nu il voi avea niciodata? Sterge ultima parte a frazei si ai sa vezi ce minunat suna!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel