HOROSCOP, sâmbătă, 5 august 2017

Balanță

Esti mai puternic decat ai crede, deci foloseste-ti talentele in tot ce doresti sa obtii. Sta in puterea ta sa-ti realizezi orice vis, sa pornesti orice plan maret, si nu are rost sa-ti faci griji in nicio directie. Valorifica-ti talentele care te fac unic si te scot mai bine in evidenta pe oriunde te-ai duce. Ai incredere in ceea ce este doar al tau si lasa si modestia si timiditatea deoparte, nu e cazul sa le arati, chiar daca in sinea ta exista si astfel de urme. De data aceasta e nevoie de o maxima incredere in tine insuti, in valoarea ta, pentru ca sigur ai un as in maneca de care merita sa te folosesti cu brio!

Scorpion

Tu nu te gandesti la ceea ce ai de facut acum, pe loc, ci esti concentrat deja la etapele viitoare ale unui proiect care te atrage ca un magnet. E ceva pe placul tau, incitant, nou, interesant, aventuros, de aceea nu te mai poti gandi la chestiunile de rutina arhi-cunoscute de azi, ci esti deja preocupat de directia spre care te indrepti cu pasi repezi. Spiritul tau vizionar te ajuta sa vizualizezi deja forma finala a acestei investitii masive de energie, si esti sigur ca va iesi perfect, tocmai de aceea dai tot ce ai mai bun din tine pentru reusita finala.

Săgetător

Ceea ce iti doresti tu cel mai mult in acest moment are toate sansele sa se materializeze, dar e nevoie si de o strategie foarte precisa, pe etape bine stabilite. Nu ajunge doar dorinta (desigur, e importanta, pentru ca e scanteia care aprinde motorul), dar mai e nevoie si de vointa, si de organizare, si de capacitatea de a duce la bun sfarsit ceea ce ai pornit. Esti in fata unui proiect important, de cursa lunga, care va avea urmari dintre cele mai grozave, dar gandeste-te la mijloacele pe care le ai la dispozitie, la resursele la care trebuie sa apelezi, la oamenii pe care sa-i atragi in planul tau. Va iesi excelent, pentru ca te bazezi pe un management propriu extraordinar.

Capricorn

Daca unii oameni a caror parere o asculti si o respecti ca pe litera de lege, iti spun ca un anumit lucru trebuie sa mearga intr-o anumita directie, ii crezi, de parca parerile lor ar fi avizate si documentate. Daca cineva drag iti spune asta, nu-l crezi, dar daca medicul, preotul, profesorul sau seful o spune, gata, e sfant si faci ca atare. Deci, daca vrei sa dai startul unei schimbari majore in viata ta, e bine sa ceri parerea unui astfel de om pentru ca nu vei putea sa-l refuzi. Presupui ca parerile sale vin dintr-o experienta de viata mult mai bogata si tot ce poti face e sa accepti, sa te supui, sa le urmezi ca pe reguli obligatorii, dar benefice tie!

Vărsător

E timpul sa rupi odata corzile care te tot trag inapoi spre trecut. Esti atasat de evenimente de odinioara de parca inca ti-ai extrage seva din acele vremuri, desi au trecut demult si nu mai au nici un rol in ceea ce faci acum. Gata, ti-ai invatat lectiile atunci, ti-ai facut temele de rigoare, dar n-are rost sa tot cari dupa tine un adevarat paienjenis de fire care te conecteaza de ce ai facut candva. Imagineaza-ti ca tragi dupa tine mii de hamuri, mii de cabluri pe care le-ai conectat la evenimente de demult care ar fi trebuit sa fie demult date deoparte. Fa-o acum, caci e timpul sa te eliberezi!

Pești

Informatia care ajunge azi la urechea ta poate nu suna tocmai bine, dar nu te lasa intimidat de ceea ce afli, ci stai un pic si mediteaza asupra vestilor tocmai sosite. S-ar putea ca in spatele aparentelor sa se afle si informatii extrem de pretioase de care te poti folosi, dar daca nu treci dincolo de ce se vede la suprafata, risti sa pierzi detalii extrem de utile. Poate acum, pe loc, nu auzi chiar ceea ce ai fi dorit tu sa auzi, poate nu vine in forma mult visata, dar dupa o vreme vei descoperi ca stirea aceasta era cel mai bun lucru care putea ajunge la tine si vei sti sa te folosesti de ea in cea mai eficienta forma. Nu azi, nu maine, dar candva iti va fi de mare folos!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel