Horoscop, sâmbătă, 4 august, 2018

Crişan Andreescu / 04 aug 2018 / 07:29 Salveaza PDF Comentarii
Zodii
Descriere foto: Zodii

Horoscop. Pentru Taurii, stresul s-a acumulat şi au tendinţa de a răspunde agresiv la orice afront, dar această atitudine nu face bine nimănui. Leii au o fire mai conservatoare şi mai prudentă, dar sunt momente în care e nevoie de ceva mai multă flexibilitate.

HOROSCOP, BERBEC, SÂMBĂTĂ 4 AUGUST

Ai sperat mult de la un eveniment spre care ţi-ai canalizat toată energia şi, când colo, rezultatele sunt mult sub aşteptări. Eşti dezamăgit, desigur, pentru că la cât de mult ai muncit, ai fi dorit cu totul alte rezultate.

Nu trebuie să renunţi, nici să te opreşti din elan. Sunt hopuri inerente în orice proiect important, iar tu dai azi piept cu o astfel de piedică în care îţi sunt puse la încercare rezistenţa, răbdarea, voinţa de a trece peste orice!

Nu te lăsa păgubaş de la un banal impas, ci adună-ţi forţele pentru etapa următoare.

Acum iei doar o mică pauză!

HOROSCOP, TAUR, SÂMBĂTĂ 4 AUGUST

Stresul s-a acumulat şi ai tendinţa de a răspunde agresiv la orice afront, dar această atitudine nu face bine nimănui.

Nici tu nu te simţi prea bine că eşti nevoit să vorbeşti pe acest ton şi nici interlocutorii tăi nu-ţi vor agrea prea mult compania dacă eşti mereu pus pe harţă.

Încearcă să ţii cont de starea celor din jur care nu e tocmai bună şi chiar şi cea mai banală replică îi poate deranja.

Dacă amicii tăi trec prin momente dificile, nu mai veni şi tu cu nervi şi critici odată în plus, pentru că şi aşa le merge prost!

HOROSCOP, GEMENI, SÂMBĂTĂ 4 AUGUST

Nu te juca aşa cu banii de care dispui, pentru că azi eşti cam aerian şi eşti gata să închei tranzacţii incomplet analizate, cu un mare factor de risc.

Neglijenţa cu care manipulezi banii şi atitudinea uşuratică pe care o abordezi când vine vorba de afaceri, cheltuieli, plăţi pot avea ca efect erori neplăcute din care umorul nu te poate scoate aşa cum ai crede.

Cântăreşte mai atent orice tranzacţie financiară, oricât de măruntă, numără-ţi până şi restul pe care-l primeşti la cumpărături, pentru că eşti pasibil de o pagubă.

Nu mare, dar suficient cât să-ţi strice ziua.

HOROSCOP, RAC, SÂMBĂTĂ 4 AUGUST

Felul în care te priveşti pe tine însuţi depinde de comportamentul celor din jur faţă de tine.

Dacă lumea te înconjoară cu bucurie, şi tu te simţi mai bine în pielea ta, pentru că vezi în ochii lor o oglindă care te prezintă pe tine.

Dacă însă observi cea mai mică urmă de negativism, de suspiciune sau de critică la adresa ta, începi să-ţi pui tot felul de întrebări şi să te supui unui proces sever de conştiinţă cu privire la valoarea ta.

Nu meriţi asemenea tratament, pentru că nu ai cum să fii plăcut în ochii tuturor, oricât te-ai strădui, deci iubeşte-te aşa cum eşti, fără să asculţi părerile altora.

HOROSCOP, LEU, SÂMBĂTĂ 4 AUGUST

Poate că da, eşti o fire mai conservatoare şi mai prudentă, dar sunt momente în care e nevoie de ceva mai multă flexibilitate.

Nu te ţine cu dinţii de o idee sau stare de lucruri, pentru că acestea nu te ajută să ajungi acolo unde îţi doreşti.

Această rigiditate poate îţi inspiră ţie siguranţă şi încredere, dar nu te lasă să evoluezi. Stai captiv într-o zonă care nu mai aduce nimic nou iar şansele bune trec pe lângă tine fără a le valorifica şi asta doar de teama schimbării.

Ar fi bine să pleci urechea şi la părerile complet diferite de cele în care crezi cu tărie!

HOROSCOP, FECIOARĂ, SÂMBĂTĂ 4 AUGUST

Dacă unele lucruri nu au ieşit bine în viaţa ta, nu trebuie să te cramponezi de ele şi să le tot treci în revistă.

Eşecurile au şi ele rostul lor: extragi din ele concluzii utile pentru ca data viitoare să nu mai greşeşti şi să-ţi iasă toate ca la carte.

Ai să vezi că visul care tocmai s-a destrămat are un rol în viitoarele tale succese.

Nu îţi era dat să primeşti acel lucru sau nu era bun pentru ceea ce va urma de acum înainte, ca atare aşteaptă cu încredere ceea ce are de oferit viaţa în schimbul acelui lucru pe care nu ai putut pune mâna.

Poate fi mai bun căci legea compensaţiei există!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24