HOROSCOP, sâmbătă, 31 decembrie 2016

Berbec

Visele pe care le construiesti acum ii vizeaza pe toti cei dragi, de aceea ar fi bine sa-i atragi si pe ei alaturi de tine, pentru a construi impreuna. Tu poate doar propui ideea initiala, dupa care se vor alatura si ceilalti membri ai familiei cu alte si alte idei suplimentare, ca in final sa se nasca un plan bine conturat.

Ajuta-i sa-si puna toti mintea la contributia, sa-si exprime clar dorintele si scopurile, pentru ca veti naste, laolalta, un plan detaliat care va evolua foarte bine. Nu trebuie sa duci singur tot greul viitorului, ci sa-i stimulezi si pe ceilalti sa-si aduca in felul lor contributia pentru un succes comun de toata frumusetea.

Taur

Nu te grabi sa cheltuiesti banii pe care i-ai adunat de ceva vreme cu atatea eforturi intr-o directie care iti face azi cu ochiul. Poate cineva incearca sa-ti vanda ceva ce nu ai nevoie sau, daca iesi la cumparaturi, vezi un obiect pe care ti-l doresti atat de mult incat esti gata sa deschizi portofelul pentru a-ti satisface acea dorinta.

Vei regreta mai tarziu graba cu care ai luat aceste decizii financiare, ca atare n-ar fi rau sa pleci azi de acasa fara bani in buzunar. Asa vei evita ispita de a da totul pe cine stie ce atractie costisitoare!

Gemeni 

Fii foarte atent la cel care incearca azi sa ti se bage pe sub piele, pentru ca intentiile sale nu sunt deloc pozitive si nicidecum in avantajul tau. Urmareste sigur ceva si profita de vulnerabilitatea ta, dictata de atmosfera de sarbatoare, si umbla la coarda la sensibila pentru a obtine un beneficiu de care fii sigur ca se va folosi candva.

Masca pe care a pus-o pe figura ascunde un dram de egoism, dar, pentru ca e o zi cu conotatii aparte, esti dispus sa i le ierti si sa le treci cu vederea, ca si cum ai vrea sa vezi in jur doar lucruri bune. Nu fi atat de naiv: nu e atat de bun pe cat vrei tu sa-l vezi!

Rac 

E o placere sa petreci azi cat mai mult timp in locuri in care se aduna multa lume, pentru ca intri usor in vorba cu oricine. Dai dovada de sociabilitate, de comunicativitate, de o capacitate de adaptare in orice mediu, chiar si printre persoane complet necunoscute.

Asta pentru ca ai norocul de a intalni oameni cu care te poti intelege usor, care asculta ce ai tu de spus si sunt de acord cu tine, deci asta trebuie sa cauti, spatii unde stii ca poti intalni oameni cu care ai o oarecare afinitate, oameni care iti seamana din anumite puncte de vedere. A gasi un punct comun e cheia succesului in orice conversatie.

Leu 

Bucura-te din plin de nivelul la care ai ajuns, priveste numai jumatatea plina a paharului pentru ca sigur ai realizat multe din ce ti-ai propus si ai cu ce te lauda. Lasa modestia la o parte, nu are rost sa imbraci o haina smerita care nu ti se potriveste, cand tu ai atatea lucruri minunate cu care te poti prezenta lumii cu cea mai stralucitoare atitudine de invingator.

Ai un mare motiv de satisfactie, ori un succes recent, ori un an plin de reusite care te face sa extragi acum o concluzie pozitiva despre tot ce ai realizat, ca atare nu o face pe modestul, asteptand sa te laude altii, ci vorbeste singur de motivele tale majore de satisfactie.

Fecioara

Marea ta preocupare e aceea de a lasa trecutul in ordine perfecta, ca nimic sa nu te intoarca vreodata inapoi. Azi te preocupa situatia financiara si faci tot felul de calcule despre cum sa termini anul cu un bilant pozitiv si in echilibru perfect. Ai putea gasi o multime de idei profitabile prin care sa reusesti sa-ti achiti si ultimele datorii, ca sa ramai dupa aceea, cu lista de restante goala.

Nimeni nu te intrece la acest capitol, pentru ca dai dovada de spirit practic, de o buna organizare, de spirit econom si un dram de zgarcenie, atat cat sa nu dezechilibrezi nimic din nivelul la care ai ajuns. Bravo tie pentru capacitatea ta de a-ti administra atat de bine rezervele!

Citește mau multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel