Horoscop, sâmbătă, 30 iunie, 2018

Horoscop. Cum îţi aşterni, aşa vei dormi, deci ai grijă ce alegeri faci chiar azi, spun astrele pentru Balanță, iar Săgetătorii vor primi o veste neașteptată.

HOROSCOP BALANȚĂ SÂMBĂTĂ 30 IUNIE

Nu mai privi înapoi şi nu te mai raporta întruna la cele întâmplate anterior pentru că nu te vei mai întoarce acolo.

Drumul pe care mergi acum, deşi nu ştii foarte clar încotro duce, are o singură direcţie: înainte.

Nu mai poţi schimba trecutul, dar te poţi concentra eficient asupra zilei de mâine, pentru că asta, da, poţi schimba!

Poţi modifica încă de acum cursul unor evenimente viitoare în funcţie de deciziile sau acţiunile tale de acum, deci aici trebuie să depui cele mai serioase şi corecte eforturi.

Cum îţi aşterni, aşa vei dormi, deci ai grijă ce alegeri faci chiar azi!

HOROSCOP SCORPION SÂMBĂTĂ 30 IUNIE

Nu mai trebuie să stai şi să analizezi la nesfârşit evenimente din trecut care oricum nu mai au nici un rol, chiar dacă tu eşti cel mai ataşat de vremurile de odinioară.

Trecutul e acolo, la locul lui, acum contează prezentul, ca atare priveşte ceea ce se petrece în acest moment în jurul tău, pentru că de aici vor apărea cele mai bune soluţii.

Priveşte prezentul cu încredere, cu realism, cu mai multă claritate, pentru că nu mai contează absolut deloc ce a fost până mai ieri.

Acolo, în urmă, se află doar învăţăturile şi experienţele care te vor duce la etapa următoare, dar nu trebuie să fie refugiul tău permanent atunci când prezentul te decepţionează. Concentrat pe trecut nu vezi la timp oportunităţile prezentului!

HOROSCOP SĂGETĂTOR SÂMBĂTĂ 30 IUNIE

Vine azi o veste atât de bună, că te stimulează să pui imediat în practică ceea ce tocmai ai aflat.

E un start în forţă pe care îl iei spre un ţel căruia îi acorzi o mare importanţă. E bine să menţii acest ritm alert şi mai ales acest tonus ridicat pentru că ele sunt cheia succesului care te aşteaptă la capăt.

Dacă tot s-a aprins focul, întreţine-l pentru că de entuziasmul şi energia de pe parcurs depinde şi finalul acestei acţiuni pornite în trombă. Tu de obicei eşti mai suspicios şi gândeşti mult înainte de a începe, dar azi te laşi copleşit de pasiune şi te apuci imediat de treabă.

Nu mai stai pe gânduri!

HOROSCOP CAPRICORN SÂMBĂTĂ 30 IUNIE

Ai stat tu o vreme complet detaşat de o situaţie cu un oarecare factor de risc, dar acum nu mai poţi privi de pe margine, ca şi cum nu te-ar privi personal.

Ba da, te priveşte şi pe tine şi simţi nevoia să intervii rapid, fără a mai aştepta soluţii de la alţii.

Totuşi, după ce te vei implica direct, vei descoperi şi punctele sensibile ale acestei probleme şi vei deveni mult mai îngrijorat, şi mai pesimist.

Descoperi că lucrurile sunt totuşi mai grave decât ţi se părea în momentul când analizai totul de pe margine.

Acum, direct implicat, vezi şi greutăţile, şi riscurile, şi piedicile, şi aluneci uşor spre o uşoară senzaţie de neputinţă, spunându-ţi că mai bine nu te băgai.

HOROSCOP VĂRSĂTOR SÂMBĂTĂ 30 IUNIE

Prietenia e la cote maxime acum şi ai curajul să spui cu mâna pe inimă că persoanele pe care ai norocul să le ai în preajmă îţi sunt cei mai buni şi de nădejde prieteni.

Poate abia azi faci o cunoştinţă nouă şi comunicarea merge strună, aveţi multe în comun, vă simpatizaţi reciproc, deci se poate naşte de aici o frumoasă prietenie de viitor.

Dedică-te celor pe care îi azi aproape, pentru că aveţi nevoie unii de alţii. Acum descoperi cât de importanţi sunt prietenii: îţi ridică moralul, te înveselesc, te apreciază, te laudă, îţi ţin companie la modul cel mai constructiv, iar prezenţa ta le face şi lor plăcere.

Nu te ocupa azi de altcineva decât de relaţia cu amicii tăi.

HOROSCOP PEȘTI SÂMBĂTĂ 30 IUNIE

Azi te cuprinde un spirit umanitar ieşit din comun, încât eşti gata să-ţi pui în joc toată energia doar pentru a te dedica nevoilor celor aflaţi în impas.

Te apleci asupra celor săraci, ai grijă de cei bolnavi, dai o mână de ajutor celor neajutoraţi, pentru că acesta e modul tău de a participa la bunăstarea lumii din care faci parte.

Ai şi o satisfacţie profundă când primeşti măcar un mulţumesc sau un zâmbet plin de speranţă de la omul care, aflat în impas, s-a bucurat de ajutorul tău. Nu aştepţi recompense, ci te mulţumeşti cu clipa lui de bucurie.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel