EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 30 aprilie 2022

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Horoscop. Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Taur. 

Astăzi avem trei evenimente majore astrologice. În primul rând, este vorba de prima eclipsă a anului 2022. Mai exact o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Taur. Fiind conjunctă cu Uranus, este posibil să descoperim noi obiceiuri legate de partea financiară sau de roadele vieții noastre. În al doilea rând avem conjuncția Venus-Jupiter în Pești, care face din 30 aprilie cea mai romantică zi a deceniului. Și nu în ultimul rând, vorbim despre intrarea lui Mercur în Gemeni, semnul său preferat. 

Berbec

Te vei concentra foarte mult asupra zonei practice a vieții. Atenția ta va fi îndreptată către alimentație, natură și atașamente. 

Taur

Este o zi nemaipomenită pentru a planta ceva, pentru a încerca un nou aliment, sau de ce nu pentru a merge la un eveniment neobișnuit cu prietenii. 

Gemeni

Mercur intră în semnul tău și te mai ajută să scapi de frici. Spun asta pentru că le vei comunica, iar apropiații te vor liniști. 

Rac

Astrele îți recomandă să nu stai prea mult singur. Este o zi nemaipomenită pentru a socializa sau pentru a petrece timp de calitate cu familia. 

Leu

Este o zi bună pentru activități legate de sufletul tău. Te poți retrage puțin, poți medita sau poate chiar să te preocupi de dezvoltarea personală. 

Fecioară

Poate fi o zi super simplă sau poate fi o zi memorabilă. Depinde doar de tine. Aspectele îți sunt oricum destul de favorabile. 

Balanță

Îți va face mare plăcere să te ocupi de treburile casei, să îi ajuți pe cei dragi sau să petreci timp în natură. Vei fi destul de harnic. 

Scorpion

Luna Nouă și conjuncția Venus-Jupiter vizează zona amoroasă. Beneficiezi de romantism, creativitate, generozitate și destulă pasiune.

Săgetător

Activitățile practice și treburile gospodărești îți vor face multă plăcere. Te vei implica și vei fi destul de mulțumit de rezultate. 

Capricorn

Astrele te invită să te plimbi, să mergi în vizite sau să primești musafiri. Vei fi destul de încântat de aceste activități. 

Vărsător

Toate aspectele zilei se referă la pasiunile tale. La ce îți face plăcere. Îți poți cumpăra ceva nou, fie pentru garderoba ta, fie pentru casă. 

Pești

Conjuncția Venus-Jupiter vine cu romantism, bucurie și speranță. Luna Nouă te ajută să vezi o altă fațetă a unei probleme. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel