HOROSCOP, sâmbătă, 3 martie 2018

Balanță

E o zi minunata inaintea ta, profita din plin de soare, de veselie, de motivele de sarbatorit din jurul tau, pentru ca ai destule!

Poate copiii sunt sursa fericirii tale, pentru ca, ori de cate ori stai in preajma lor, parca iti incarci si tu bateriile de energie pozitiva.

Zambeste, fii liber sa te joci, oricare ti-ar fi varsta, pentru ca si copilul din tine cere uneori sa fie lasat sa se manifeste liber, asa cum vrea.

O astfel de atmosfera destinsa, lipsita de rigori, de norme, de limite impuse de varsta sau statut social, se va dovedi a fi exact balsamul de care aveai nevoie pentru a uita de probleme. Copiii nu au nicio grija: fii ca si ei, macar pentru o zi!

Scorpion

Esti pe drumul cel bun spre visele tale cele mai frumoase. Simte-te protejat, pentru ca te afli sub o aripa ocrotitoare, iar siguranta e cel mai important aspect.

Lasa fricile, stresul, grijile in urma, inchide usa dupa tine si porneste spre ceva nou cu optimism.

Esti pe teren stabil, solid, consistent, nici urma de fragilitate in tot ce te asteapta, ca atare si atitudinea ta trebuie sa fie ferma, convins ca totul se va aranja exact asa cum vrei.

Săgetător

Tu ai principii foarte ferme pe care te bazezi, nu iti schimbi opinia de la o stare la alta, dupa cum bate vantul. Daca ai spus ceva, asa ramane, si-ti sustii punctul de vedere pana in panzele albe.

S-ar putea sa auzi de la unii ca e semn de incapatanare, de rigiditate, de teama de schimbare, dar nu e nimic din toate acestea: e o impamantare a ta in ceea ce crezi cu adevarat!

Nu te abati de la propriul tau adevar si lupti pentru a-l demonstra prin cele mai corecte mijloace. Nu accepti ca altul sa puna la indoiala declaratiile tale cat timp sunt documentate, argumentate si sustinute cu dovezi clare!

Capricorn

Familia este foarte importanta pentru tine si o incluzi si pe ea, foarte serios, in marile tale planuri de viitor.

Unele din dorintele tale cele mai intense se indreapta spre confortul familial – de exemplu sa va mutati intr-o locuinta mai spatioasa – sau poate spre marirea familiei in curand, pentru ca e foarte posibil sa devii parinte (din nou, eventual).

Ai sperante si ambitii mari, nu doar pentru propria persoana, ci armonia familiei este acum in centrul atentiei.

Vărsător

Nu te mai crampona de orice superstitie, spunand ca anunta cine stie ce dezastre, pentru ca exagerezi cu temerile tale.

Vezi inamici la tot pasul, ti se pare ca orice cuvant ascunde o intentie negativa, ca pe oriunde ai lua-o si orice ai face, tot rau va iesi, dar nu e altceva decat o atitudine negativista pe care o dezvolti pana la extrem.

Renunta la aceasta atitudine permanent critica, permanent negativa, ca si cum totul ar fi groaznic in jurul tau, pentru ca ce emiti, asta atragi. Emiti frica, griji, pericole si probleme, acestea se reflecta inapoi catre tine cu putere si mai mare.

Incepe sa vezi in jurul tau si detaliile frumoase: ca soarele straluceste, ca cineva zambeste, ca si primesti ceva, nu doar dai etc.

Pești

Nu lasa amintirile neplacute sau resentimentele sa te copleseasca. Iarta, uita, inchide acele capitole dureroase si deschide-te spre altceva.

Ce a fost a fost, trebuie sa mergi mai departe cu inima noua si cu energie pozitiva. Purifica-te asa cum stii tu si lasa trecutul in urma.

Te asteapta evenimente speciale si nu le poti primi in viata ta daca tu ai inima si mintea impovarate de amintiri triste. Curata locul, pentru ca acolo vor veni numai evenimente minunate!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel