Horoscop, sâmbătă, 27 octombrie, 2018

Horoscop. Leii, să lupte  cu cei care greşesc, fie că ţi-au greşit ţie, fie că îmbraci haina de justiţiar pentru alţii care nu au putere să lupte. Berbecii ar trebui să nu se  lase  învinși de cei cu mai mult tupeu sau cu gura mare, pentru că au şi ei ceva de spus.

Horoscop, 27 octombrie 2018, BERBEC

Nu te lăsa învins de cei cu mai mult tupeu sau cu gura mare, pentru că ai şi tu ceva de spus. Disputele sunt la ordinea zilei, dar deşi eşti un negociator înnăscut care preferă să facă pace foarte repede, de data aceasta contradicţiile te irită şi pe tine şi sari la atac.

Vei fi mulţumit că ţi-ai apărat punctul de vedere în faţa celor care spun nu la orice. Nu te lăsa însă atras în capcana celor nervoşi, pentru că ei abia aşteaptă să te scoată din sărite şi să te domine cu agresivitatea lor.

Horoscop, 27 octombrie 2018, TAUR

Dacă vezi că atmosfera se tensionează în jurul tău din cauza unui amic ce îşi eliberează nervii pe oricine, mai bine ieşi din acel mediu. Nu turna gaz pe foc, pentru că vâlvătaia e gata să izbucnească.

Sunt momente când a ignora, a te face că nu auzi, a trece mai departe ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat sunt cele mai bune reacţii în cazul momentelor critice. Taci şi suportă situaţia, chiar dacă nu-i convine, pentru că numai aşa poţi dezamorsa mai repede bomba!

Horoscop, 27 octombrie 2018, GEMENI

Fără un program ieşit din comun, te poţi apleca asupra acelor activităţi de rutină pe care le-ai tot amânat înainte. Fie că faci ordine prin hârtii, corespondenţă sau acte, fie faci mai serios lecţiile cu copiii, te vei simţi mult mai bine la finalul zilei că ai reuşit să mai pui câte ceva la locul potrivit.

Poţi discuta despre o mulţime de lucruri mărunte şi aparent nesemnificative, dar după ce vei trage nişte concluzii, îţi vei da seama că trebuia să te ocupi odată şi-odată şi de ele. Azi a fost ziua potrivită!

Horoscop, 27 octombrie 2018, RAC

Ai şi tu nevoie de o zi de odihnă, ca atare oferă-ţi acest răgaz chiar acum, ai nevoie să-ţi reîncarci bateriile, să te ocupi mai mult de corpul tău, de mintea ta, deci rupe-te, pe cât poţi, de restul lumii.

O zi de izolare nu sună chiar aşa de rău, chiar dacă eşti o fire sociabilă care se vrea mereu acompaniată de cineva, dar azi te vei simţi mult mai bine dacă te retragi un pic doar în lumea ta, cu gândurile tale, cu dorinţele tale.

Uneori, oboseala e cel mai bun motiv de a-ţi aminti de persoana ta, lăsându-i pe toţi ceilalţi pe planul doi. Azi contezi doar tu!

Horoscop, 27 octombrie 2018, LEU

Nu fi comod în a-ţi face dreptate, dacă simţi că cineva a greşit major. Da, a te lupta cu minciuna şi cu răutatea nu e uşor, e un război al nervilor, dar dacă tu consideri că celălalt e vinovat, trebuie să îţi iei inima în dinţi şi să te ridici împotriva greşelilor sale.

Luptă cu cei care greşesc, fie că ţi-au greşit ţie, fie că îmbraci haina de justiţiar pentru alţii care nu au putere să lupte. Vei dobândi victoria finală numai dacă depăşeşti faza aceasta de uşoară neîncredere şi lene, în care ai fi tentat să spui, înainte de orice: nu va merge!

Ba orice se poate dacă apelezi la legile corecte, la dovezile cele mai solide, şi se va face lumină şi dreptate!

Horoscop, 27 octombrie 2018, FECIOARĂ

Pentru a echilibra o situaţie tulburată, e bine să începi cu lucrurile mărunte, să nu te concentrezi direct la cele mai complicate probleme. Le vei rezolva şi pe ele, dar mai întâi ai starea potrivită pentru a te ocupa de mărunţişuri, de fleacuri, de detaliile aparent nesemnificative, dar care te ţin pe loc.

Sunt multe şi mărunte, ca atare apleacă-te asupra lor, una câte una, pas cu pas, şi dacă reuşeşti să ştergi de pe listă, dintr-un foc, mai multe astfel de puncte minore, ai să vezi că cele care rămân par dintr-o dată mult mai puţine şi mai uşoare. Scapă deci cât mai repede de chestiunile aparent banale.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel