EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 27 noiembrie 2021

foto ilustrativ pixabay/ Horoscop, sâmbătă, 18 decembrie 2021
foto ilustrativ pixabay/ Horoscop, sâmbătă, 18 decembrie 2021

Horoscop. Luna tranzitează semnul Fecioarei. 

Mercur își menține conjuncția cu Soarele din semnul Săgetătorului. Vom dori să purtăm multe conversații, nu îi vom lăsa pe ceilalți să terminte ce au de vorbit, parcă vrem să recuperăm momentele în care am fost prea tăcuți. Iar Luna va tranzita semnul Fecioarei. 

Berbec

Te vei trezi cu dorința de a îți face un program de care să te ții. Nevoia de disciplină va fi chiar mai serioasă față de o zi normală a săptămânii.

Taur

Astăzi nu vrei ca oamenii să se apropie foarte mult de tine. Ai nevoie de intimitate și le vei preciza din start acest lucru. Vrei să îți respecte cererea.

Gemeni

Treburile gospodărești vor fi mult mai plăcute dacă te vei ocupa de ele împreună cu partenerul. Singur nu va avea niciun farmec.

Rac

Tendința principală a zilei va fi una de a munci prea mult. Parcă ești într-o cursă contra cronometru. Nu vei avea deloc momente de respiro.

Leu

Poate fi o zi bună pentru a te răsfăța. Bineînțeles, acest lucru presupune și asumarea faptului că va trebui să cheltuiești din economii.

Fecioară

Luna îți tranzitează semnul și te va face instabil. Te vei oglindi în membrii familiei, vei fi plin de emoții contradictorii și cu greu îți vei găsi un echilibru.

Balanță

Chiar dacă vei simți o oboseală generală, nu vei sta în casă. Ai nevoie să fii sociabil, să interacționezi cu persoane noi, să mai scapi de presiune.

Scorpion

Apropiații vor avea un rol important astăzi. Le vei cere sfaturi, pe care le vei și aplica. Evită cheltuielile făcute pentru a acoperi un gol.

Săgetător

Ai nevoie să fii văzut, ascultat și acceptat. Ceva din tine îți provoacă multă teamă și încerci să fugi de ea. Somnul este important.

Capricorn

Vrei să te plimbi, să stai mai retras, să meditezi. Vei fi cel mai tăcut din casă. Așa crezi tu că îți încarci bateriile după o săptămână epuizantă.

Vărsător

Astrele te invită să nu stai prea mult în casă. Și să interacționezi cu tot felul de persoane. Nu este o zi bună pentru disciplină exagerată.

Pești

Partenerul are câteva propuneri de petrecere a timpului pe care le vei accepta fără să stai pe gânduri. Vei fi mult mai atent la nevoile lui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel