EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 26 martie 2022

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Horoscop. Mercur se pregătește să iasă din Pești. 

Înainte de a ieși din semnul Peștilor, Mercur face un sextil cu Pluto. După ce a fost dizolvat de Neptun, iată că planeta transformării îl ajută pe Mercur să își recapete profunzimea și puterea. Mâine, Mercur va intra în semnul Berbecului, unde va sta până pe 10 aprilie. O perioadă numai bună pentru a spune ce gândim și ce dorim. Vom fi și mai impulsivi sau direcți. 

Berbec

Este o zi bună pentru a asculta de cei mai în vârstă și experimentați. Mai ales în problemele pentru care nu ai găsit încă o soluție. 

Taur

Discuțiile cu prietenii vor fi mai radicale. Mai ales dacă veți avea negocieri de câștigat. Apropierea lui Venus de Saturn te face mai taciturn. 

Gemeni

Vei simți schimbarea lui Mercur din plin. Astrele îți recomandă să încerci să te gândești puțin spre deloc la locul de muncă. 

Rac

Vei prelua foarte repede stresul oamenilor din jurul tău. Așa că fă bine și alege oamenii cu care te vor acompania. 

Leu

Tu și partenerul aveți nevoie de evenimente la care să participați împreună. Nu vă priește deloc singurătatea. Și nici fuga de celălalt. 

Fecioară

Partenerul va fi mai comunicativ ca niciodată. Dar să nu te aștepți să afli detalii despre un aspect important din viața sa. 

Balanță

Vei resimți treburile gospodărești ca pe o corvoadă. Dar asta se va întâmpla deoarece începi foarte multe și nu termini nimic. 

Scorpion

Discuțiile cu familie vor scoate la suprafață unele informații, controversate pe moment. Dar destul de necesare pentru atingerea unui echilibru. 

Săgetător

Partenerul simte nevoia diversificării modului în care vă petreceți împreună programul zilelor de weekend. Este cazul să veniți cu propuneri. 

Capricorn

Luna îți va tranzita semnul. Vei fi mai emotiv și refractar. Astrele îți recomandă să nu te ocupi de mai multe proiecte în același timp. 

Vărsător

Poate fi o zi în care nu scoți niciun ban din buzunar, sau una în care vei fi destul de generos. Evită să cheltuiești banii pe care încă nu îi ai. 

Pești

Mercur va ieși din semnul tău. Simți că oamenii apropiați te forțează să iei o decizie de care nu ești încă convins. Nu te lăsa influențat!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel