HOROSCOP, sâmbătă, 26 mai, 2018

Horoscop
Horoscop

HOROSCOP. Scorpionii sunt ținuți pe loc fără a spune ce-i macină. Pentru săgetători, viața de familie e plăcută, se simt bine.

HOROSCOP BALANȚĂ 26 mai

A sosit momentul demult anunţat al unui final de etapă şi deşi ştiai că se va întâmpla, tot te ia prin surprindere. Sperai să se mai prelungească aşteptarea, să se mai amâne termenul, dar iată că timpul este implacabil şi vine atunci când vrea el cu surprizele cele mai mari.

Pe moment, eşti debusolat, nu ştii încotro s-o apuci, fiind la capătul unui drum dificil şi nemaiştiind ce ai de făcut de acum înainte, dar după ce va trece şocul momentului, vei începe să te reorganizezi şi să îţi planifici paşii următori. Acum eşti în cumpănă!

HOROSCOP SCORPION 26 mai

Ceva te ţine pe loc, dar nu vrei să spui nimănui ce te macină, ca să nu fie greşit interpretat drept un blocaj sau o slăbiciune personală. Preferi să-ţi rezolvi singur problema, pe cont propriu, în discreţie totală, pentru că deţii toate resursele necesare pentru a face faţă acestui impas.

Nu are rost însă să agravezi şi mai mult situaţia cu lamentări, crize de panică sau suferinţe inutile, pentru că sigur ştii foarte bine ce ai de făcut. Îţi lipseşte doar curajul de a porni, pentru că prea îţi găseşti singur defecte în momentele sensibile.

HOROSCOP SĂGETĂTOR 26 mai

Viaţa de familie e plăcută, te simţi bine printre ce dragi pentru că e linişte, armonie şi o atmosferă paşnică ori de câte ori staţi de vorbă.

Vă aduceţi cu toţii contribuţia la un proiect de durată, ce necesită răbdare, concentrare şi ceva efort, dar cât timp fiecare vâsleşte în acelaşi ritm şi în aceeaşi direcţie, evoluţia e vizibilă. Atrage-i şi pe ceilalţi membri ai familiei în acest proiect, pentru că place tuturor şi toţi au ceva de învăţat din ceea ce se clădeşte în faţa voastră.

HOROSCOP CAPRICORN 26 mai

Eşti o fire pragmatică, dar dacă iubirea se combină şi cu interesul, atunci eşti un om fericit. Iubeşti şi cu sufletul, dar şi cu mintea, pentru că nu ai putea iubi pe cineva fără un sfanţ în buzunar.

Aştepţi dovezi materiale de iubire şi simţi şi tu, la rândul tău, să faci gesturi de generozitate din iubire, ca să-i demonstrezi celuilalt cât de mult ţii la el. Relaţia voastră evoluează pe un teren stabil şi promiţător, cu mari şanse să mergeţi mai departe împreună ca o pereche foarte bine închegată ce pune accent pe un plan comun.

HOROSCOP VĂRSĂTOR 26 mai

Este o ocazie bună de a-ţi arăta valoarea şi de a câştiga respectul tuturor printr-un succes de milioane. E o plăcere să ieşi la rampă şi să spui ce ştii, pentru că te bazezi pe o experienţă bogată acumulată în timp îndelungat. Mult aşteptata şansă de a te evidenţia apare, ca atare profită de ea fără să stai pe gânduri şi fără să o faci pe modestul.

O persoană importantă stă cu ochii pe tine pentru a-ţi estimează calităţile, pentru că intenţionează să îţi facă o propunere interesantă. Nu aştepta să te remarce, arată cine eşti.

HOROSCOP PEȘTI 26 mai

Aştepţi cu mult entuziasm un eveniment anunţat pentru perioada următoare pentru că ai aşteptări imense de la el. Te-ai pregătit sufleteşte pentru a face faţă cu brio acelui moment, de aceea îţi doreşti să vină cât mai repede, pentru că îi atribui o semnificaţie cu totul specială, ca şi cum reputaţia, cariera, imaginea ta ar depinde de el.

Simţi că totul va ieşi perfect şi gândirea pozitivă de acum te va ajuta enorm să transformi acel moment într-o reuşită deplină! Ai vrea să se întâmple mai repede!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel