Horoscop, sâmbătă, 25 august, 2018

Horoscop. Adevărul poate fi întotdeauna privit din două direcţii pentru Capricorni, căci fiecare susţine, în felul său, că dreptate e la el. Pentru Pești, sunt mulţi care ar vrea să le  ţină companie şi să le  ridice moralul, dar aceștia se refugiază într-o zonă sumbră care nu le fac bine.

Horoscop, 25 august 2018, BALANȚĂ

Aştepţi de undeva scânteia care să-ţi dea impulsul să porneşti o acţiune nouă, de la care ai mari speranţe. Doar de atât mai ai nevoie: de start, pentru a construi apoi totul cu succes, etapă cu etapă. Vestea poate sosi chiar acum, după care lucrurile vor evolua ca la carte, cu şansa de a ajunge la roadele visate mult mai repede decât ai fi sperat, semn că prinzi un vânt bun la pupa care te propulsează direct la ţinta finală. Uneori ai nevoie de atât de puţin pentru a schimba macazul! De o idee, ca atare aici trebuie să depui cele mai mari eforturi: în găsirea soluţiei cele mai bune pentru tine.

Horoscop, 25 august 2018, SCORPION

Nu te aştepta ca lucrurile să meargă atât de uşor, fără să le împingi tu cumva de la spate, ca atare acceptă faptul că e nevoie să pui serios umărul la treabă. Ai putea primi suficiente oferte să fii ajutat, susţinut, completat, şi chiar dacă orgoliul îţi spune să nu primeşti ajutor de la alţii, ar fi bine să-l accepţi. Chiar dacă nu e ceea ce ai fi dorit tu cel mai mult, tot e ceva, deci acceptă sfaturi, idei, chiar şi îndrumare de la cei care vor să ţi se alăture. Poate aveţi un interes comun şi merită să vă puneţi laolaltă energiile pentru a ajunge acolo, deci fii atent la ce au ceilalţi să ofere în această situaţie.

Horoscop, 25 august 2018, SĂGETĂTOR

Există o vorbă: dacă tăceai, filosof rămâneai, şi asta ţi se aplică şi ţie astăzi. Deşi ar fi mai bine să te abţii să-ţi dai cu părerea despre o situaţie cu mai multe direcţii de interpretare, nu poţi tăcea şi deschizi gura, dar ce emiţi nu e chiar ceea ce trebuie. Pentru replicile tale, vei fi privit ca un ciudat, ca şi cum n-ar fi nici locul, nici momentul să emiţi opinii, de aceea ar fi bine să te gândeşti de zece ori înainte de a vorbi, ca să nu deranjezi pe cineva cu părerea ta un pic neobişnuită. Poate eşti cu un pas înaintea celor din jur şi eşti mult prea original pentru capacitatea lor de înţelegere, deci mai bine taci, aşteptând alt moment mai adecvat.

Horoscop, 25 august 2018, CAPRICORN

Adevărul poate fi întotdeauna privit din două direcţii, căci fiecare susţine, în felul său, că dreptate e la el. Cineva trebuie să intervină în această luptă pentru a restabili echilibrul, ca atare s-ar putea ca tu să fii cel care judecă la rece situaţia şi extrage o concluzie finală. Niciodată nu poţi mulţumi pe toată lumea, deci fii conştient că verdictul tău, deşi va ajuta pe unul, va dezavantaja clar pe altul, iar tu eşti la mijloc ca să primeşti reacţiile lor. Nu contează cine câştigă şi cine pierde în acest conflict, ci doar sentimentul că s-a făcută lumină iar tu ai jucat rolul decisiv într-o situaţie cu două direcţii de interpretare. Tu trebuie să fii împăcat cu alegerea făcută.

Horoscop, 25 august 2018, VĂRSĂTOR

Eşti un pic indus în eroare de o situaţie ce pare mult mai frumoasă decât este în realitate şi, dacă nu te trezeşti la timp, ai putea consuma inutil timp preţios. Deschide bine ochii şi trezeşte-te înainte de a fi dus prea departe această iluzie, ca nu cumva să se umfle ca un balon până la maximum! Apar suficiente semnale de alarmă pe parcurs care îţi atrag atenţia să te opreşti din vâslit pentru că te îndrepţi într-o direcţie iluzorie, ambalată într-o strălucire de aur fals. Dacă ai putea schimba imediat macazul spre altceva, nu ar fi chiar o energie risipită, deci caută să te foloseşti de tot ce-ai clădit până aici.

Horoscop, 25 august 2018, PEȘTI

Sunt mulţi care ar vrea să-ţi ţină companie şi să-ţi ridice moralul, dar tu te refugiezi într-o zonă sumbră care nu-ţi face bine. Chiar dacă familia te înconjoară ca în fiecare zi, parcă nu-ţi găseşti locul nici măcar la tine acasă. Planează o tensiune, te simţi singur, părăsit, dat la o parte, dar e o senzaţie greşită. Nimeni nu te-a abandonat, aşa cum ai fi tentat să spui, ci doar o vagă depresie îţi dă târcoale şi te face să te simţi ciudat oriunde te-ai afla. Lasă-i pe cei care ţin la tine să se apropie de tine, deschide-le poarta sufletului, pentru că tu eşti cel care taie orice legătură cu ei.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel