Horoscop, sâmbătă, 24 noiembrie, 2018

Horoscop. Leii niciodata nu le pot avea pe toate, tot așa cum nu pot multumi pe toata lumea. Toate merg bine in colectivul din care faci parte, dar de data aceasta pui mai mare accent pe cooperare decat pe afirmare personala.

Berbec, Horoscop 24 noiembrie, 2018

Te cam joci cu sentimentele partenerului si il pui pe jaratec. Dai dovada de un dram de superficialitate in plan emotional, dar unii ar numi asta labilitate psihica, pentru ca nu reusesti sa-ti pastrezi starea de la o ora la alta.

Toanele sunt amuzante daca celalalt te iubeste orbeste, dar daca nu e atat de amorezat pe cat ai dori ci i-a mai ramas si un strop de ratiune, va trata aceste oscilatii de comportament drept defecte care s-ar putea sa-l puna pe ganduri. Daca iubesti sincer, nu te distra cu iubirea, pentru ca risti s-o pierzi.

Taur, Horoscop 24 noiembrie, 2018

Te poti impotmoli intr-o multime de lucruri marunte incat vei pierde timp pretios fara rost. Mai bine le ignori, chiar daca esti genul de om caruia ii cam place sa caute nod in papura, dar, de data aceasta, a te apleca spre aceste maruntisuri nu e deloc in avantajul tau.

Nu descoperi nimic folositor din analiza ta minutioasa, ci doar informatii eronate, piste false si minciuni inofensive. Prefa-te ca nu le vezi, ca sa nu-ti consumi energia pe lucruri atat de minore care ar merita trecute cu vederea!

Gemeni, Horoscop 24 noiembrie, 2018

Te simti bine in monotonia acestei zile si preferi sa te ocupi de lucruri banale pe care le stii pe din afara. Trebuia sa vina si o astfel de zi, pentru ca nu intotdeauna ai parte de lucruri interesante.

Chiar si rutina poate fi placuta, pentru ca in tihna casei tale sau in banalul cotidian te poti gandi la tot felul de detalii de care nu ai avut timp altadata. Scapi de o serie de sarcini si te simti eliberat de griji, astfel ca, in cateva zile, sa te poti apleca si asupra lucrurilor cu adevarat importante.

Rac, Horoscop 24 noiembrie, 2018

Pregateste-te pentru un hop mai greu de trecut, mai bine zis imposibil de trecut ca atare poate fi finalul brusc al unei etape. Vezi cu ochii tai cum tot ce ai construit pana acum se darama, pentru ca nu ai ales bine momentul in care ai pornit sau nu ai urmat caile corecte pentru a ajunge la ce ti-ai propus.

E nevoie de un abandon, sa pui punct aici unei situatii, fara a mai incerca sa redresezi nimic, pentru ca nu mai e in avantajul tau. Un ramas bun categoric, un blocaj total sau destramarea completa a unui plan sunt decizii radicale pe care trebuie sa le iei pe loc.

Leu, Horoscop 24 noiembrie, 2018

Niciodata nu le poti avea pe toate, tot asa cum nu poti multumi pe toata lumea. Ceea ce pe tine te favorizeaza acum, dezavantajeaza pe altul, dar conteaza doar ceea ce ai tu de castigat fara sa te tot gandesti la sacrificiile altora.

Ti-ai atins scopul? Foarte bine, bucura-te de el fara atatea procese de constiinta despre cat are altul de suferit in spatele tau. Nu e o dovada de egoism, ci asa arati ca-ti cunosti interesele si faci tot ce-ti sta in putinta pentru a le atinge. Daca altul nu le-a obtinut, inseamna ca nu le merita... deocamdata.

Fecioară, Horoscop 24 noiembrie, 2018

Toate merg bine in colectivul din care faci parte, dar de data aceasta pui mai mare accent pe cooperare decat pe afirmare personala. Iti cunosti rolul in acest grup, dar nu vrei sa iesi cu nimic in evidenta, considerand ca acum conteaza mai mult sa va completati unii pe altii si nu sa luptati fiecare pentru suprematie.

Acum recunosti ca ar fi altul mai bun decat tine mai potrivit in functia superioara, deci il vei accepta usor ca lider, pentru ca stie mai multe, are solutii profitabile si, la urma urmei, ai si tu multe de invatat de la el.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel