HOROSCOP, sâmbătă, 24 martie, 2018

Berbec

Esti invitat sa te alaturi unei cauze desi nu simti ca interventia ta ar duce, din prima, acolo unde speri. Nu te teme sa incerci, considera-l doar un antrenament, experimentezi ceva inainte de a ajunge la rezultatele visate.

Nimeni nu e reusit sa inventeze ceva de mare valoare dintr-o singura incercare, ca atare alatura-te acestui proiect fara a astepta vreo rasplata. E inca o incercare din atatea altele, dar care va pune o caramida in plus la experienta ta de viata.

Tocmai pentru ca stii ca nu esti foarte bine pregatit sau nu ai experienta necesara, lucreaza ca voluntar, fara sa ceri bani sau alte merite.

Taur

Chiar daca de multe ori preferi sa ramai in banca ta si sa-ti vezi de treaba de unul singur, de data aceasta succesul apare numai daca te integrezi cu succes intr-un grup cu acelasi interes. Toti urmariti acelasi lucru, deci va puteti uni fortele pentru a ajunge acolo unde va doriti.

Impreuna munciti si, la urma, tot impreuna veti imparti roadele. Ai norocul de a gasi un grup de persoane care iti seamana, printre care te simti bine, incat comunicarea si cooperarea merg ca pe roate. Adapteaza-te tu lor, nu le cere lor sa se comporte ca tine, pentru ca merita sa li te alaturi!

Gemeni 

Nu te apuca de sarcina pe care o ai azi in plan fara sa fii sigur ca ai inteles perfect ce ai de facut. Din graba, ca sa nu pierzi timpul, ai fi tentat sa pornesti fara sa te informezi suficient si vei da piept cu un moment critic ce te poate intoarce inapoi.

Este un plan dificil, nu se ajunge repede sau usor la rezultate, dar daca te documentezi cu seriozitate si cantaresti atent ce ai de facut, pe ce resurse te bazezi si cu ce strategie pleci la drum, lucrurile vor progresa foarte bine.

Greu e sa iei startul, pentru ca, pe urma, vor merge de la sine, dar nu porni pana nu ai studiat problema pe toate fetele. Se pot ascunde multe aspecte subtile in spatele aparentelor!

Rac 

Nu sta sa-ti plangi singuratatea, pentru ca exista ceva bun si in a fi singur. Privita intr-un ton optimist, singuratatea este tot una cu libertatea, deci bucura-te ca nu e nimeni langa tine sa te bata la cap, sa-ti taie cheful, sa te opreasca sa te manifesti cum vrei, sa te critice intruna, sa te tina legat langa el.

Incearca sa te detasezi de putinele momente in care consideri ca e esential sa ai pe cineva alaturi – un prieten bun sau un partener de suflet – si sa descoperi punctele forte ale singuratatii, pentru ca sunt foarte multe. Ai gasit cel putin trei? Bravo, vezi ca a fi singur are si conotatii pozitive? Bucura-te ca esti singur, e tot una cu a fi liber!

Leu

Desi, de obicei, apreciezi contactul cu lumea, cu persoane cat mai diferite de tine, azi intri in legatura cu oameni care nu-ti inspira deloc incredere. Problema nu e totusi la ei, ci la tine, deci lasa suspiciunile deoparte si apropie-te de ei.

Tu esti doar unul, ei sunt multi, ca atare fa un efort sa te integrezi tu in aceste medii. Parca nu-ti mai gasesti cuvintele potrivite, nu mai ai aceleasi interese cu ei si pui sub semnul intrebarii orice informatie care vine de la acestia.

Asa cum tu ii privesti pe ceilalti cu indoiala, fii sigur ca si ei te privesc la fel, pentru ca taci si faci opinie separata. Da, poate ai cu totul alte opinii decat ei, dar nu respinge dialogul si schimbul de idei.

Fecioară

Stai de vorba cu partenerul tau si vorbeste sincer. Spune-i ce doresti de la el, spune-i cum vezi tu relatia voastra, spune-i sincer ce gandesti tu despre el, pentru a putea construi relatia pe un fundament foarte solid si sincer.

A-ti imagina lucruri care nici macar nu exista la celalalt ar fi o atitudine gresita, pentru ca asa ori il poti creiona intr-o aura ideala si el nu este deloc asa, ori poti imagina despre el tot felul de scenarii iluzorii negative, si nici asta nu este! Priviti-va ochi in ochi cu luciditate, fara iluzii si fara asteptari absurde, aratati-va si calitatile si defectele cu mai mult curaj, ca sa stiti amandoi cu ce capital intrati fiecare in relatie.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel