HOROSCOP, sâmbătă, 24 decembrie, 2016

Berbec 

Planurile pe care le ridici impreuna cu cei dragi se vad deja la orizont, conturandu-se din ce in ce mai bine. Atat timp cat esti sustinut de ei, cat ai alaturi de tine oameni care pun umarul la succesul final, nu ai motive sa renunti la eforturile care se cer depuse. Vei ajunge cu brio la rezultatele scontate si toti veti beneficia de efectele lor palpabile. Daca ati construit acest plan impreuna, tot impreuna veti sarbatori victoria si veti culege roadele, deci luati-va fiecare in seama mai mult contributia.

Taur

Nu crede chiar tot ce auzi astazi, pentru ca in preajma ta se infiltreaza o persoana care apeleaza la minciuni si tertipuri incorecte pentru a castiga increderea lumii. Numai tu il banuiesti ca ar avea alte interese decat cele pe care le exprima aparent amical si cu un ton amuzant, dar are un caracter dual pe care tu il mirosi de la o posta. Va fi greu sa spui clar ca il banuiesti de ceva incorect, pentru ca nu ai dovezi palpabile ca ar umbla cu cioara vopsita. E doar un feeling...

Gemeni

Riscul poate avea si o fata atragatoare incat, daca te lasi pacalit de aparente, ai putea avea mult de pierdut. Cineva isi baga coada in afacerile tale ce pareau sa mearga foarte bine, iar interventia sa poate strica tot ce ai construit pana acum. E o lectie buna pentru tine, ca sa fii mai atent la detalii pe care le-ai ignorat, desi ai fost avertizat ca exista, si altadata sa te informezi mai bine cu privire la eventualele probleme care pot sa te tina pe loc. Increderea in persoane suspecte te-a facut sa dai gres.

Rac

Nu te lasa coplesit de o situatie de moment care nu se ridica la nivelul asteptarilor tale. Dezamagirea trece imediat daca stai concentrat la ceea ce va veni, pentru ca perspectivele par mult mai promitatoare decat ceea ce traiesti in prezent. Nu suferi pentru micile nemultumiri de moment, ci gandeste ca totul se va rezolva curand si ca te indrepti spre ceva foarte bun. Un dram de optimism, daca ai avea, ai depasi cu succes un blocaj minor, dar pe care ai tendinta de a-l agrava din cauza atentiei prea mari la detalii negative.

Leu

Visezi frumos si tinta principala a marilor tale sperante e iubirea. Poate cel drag iti alimenteaza frumos unele sperante de viitor in legatura cu relatia voastra sau in legatura cu unele planuri personale, si cand il vezi atat de implicat si de increzator in ceea ce vrei tu sa atingi, esti din ce in ce mai motivat sa mergi mai departe. Ba chiar il atragi si pe el in planurile tale promitatoare, si daca vasliti deopotriva in acelasi sens, rezultatele bune se vor arata mult mai repede. Visezi si la o noua iubire, iar sansele ca de undeva sa se iveasca o scanteie de speranta sunt mai mari, deci crede cu tarie in visul tau romantic!

Fecioara 

Ti-e dor de lucruri frumoase din trecut si ai dori cumva sa te intorci in acele timpuri, cand era iubire in viata ta, cand te simteai rasfatat si ocrotit, cand totul parea idilic. Nu exagera cu nostalgiile, pentru ca si prezentul are multe de oferit, dar nu te poti abtine sa nu compari mereu cu vremuri mult mai frumoase din trecut. Adu dupa tine, din amintiri, ce e mai bun si mai motivant pentru ceea ce faci acum, pentru ca din trecut poti extrage o resursa excelenta de energie pozitiva, pentru ca, daca atunci lucrurile au mers bine, le poti repeta si acum. Scoate de la naftalina motivatia de a mai trai totul odata ca atunci, nu regretul ca s-a dus!

Citește continuarea pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel