HOROSCOP, sâmbătă, 23 decembrie 2017

Berbec

Daca pornesti acum o actiune noua, ai toate sansele s-o vezi indeplinita in timp foarte scurt, pentru ca prinzi un val favorabil care te trimite direct la scopul cel mare.

Momentul e perfect pentru o initiativa noua, curajoasa, deci nu astepta nici sa-ti spuna altii ce sa faci, nici sa te impinga altii de la spate, pentru ca azi conteaza curajul propriu de a spune start!

Daca esti la inceputul unei actiuni de la care ai mari asteptari in perioada urmatoare, fii sigur ca momentul este excelent si vei vedea cum se ridica toate repede si bine, parca ocrotite de noroc!

Taur

Tine inchisa ratiunea, pentru ca azi esti pus in fata unei situatii in care nu e nevoie nici de logica, nici de rationamente, nici de luciditate, ci de cat mai multa emotie. Totul trece prin prisma sufletului tau, care va reusi sa extraga cea mai buna concluzie.

Inabusa tot ce-ti transmite mintea: nu inseamna ca ea greseste, dar ea ar putea fi ceva mai stricta, mai rece, mai rigida, or situatia in care te afli acum are o incarcatura emotionala majora, pe care creierul nu o va valorifica asa cum se cuvine. Asculta cu inima, vorbeste cu inima, actioneaza cu inima si roadele vor fi minunate!

Gemeni

Nu te mai gandi la lucruri rele, mai ales ca te afli intr-un anturaj in care numai despre probleme se discuta. Daca stai si asculti atatea povesti lacrimogene, vei incepe sa scoti si tu la iveala doar frustrari, suparari, nemultumiri reprimate demult.

Lasa-le inchise acolo, in suflet, pentru ca nu e momentul sa le scoti la lumina. Cu cat le ignori mai mult, cu atat le ascunzi si mai adanc in cutia cu amintiri, fara sa te mai gandesti la ele. Nu-i lasa pe ceilalti sa vorbeasca despre necazuri si lipsuri, ci distrage-le cumva atentia de la motivele de tristete, altfel formati un cor al plangerii care va strica tuturor ziua.

Rac 

Sursa tuturor lucrurilor bune e iubirea si de acolo vin azi si cele mai minunate senzatii. Inima ta bate mai tare, animata de un vis nou, de o directie noua, ce te atrage ca un magnet si nu-i poti rezista. Fie ca e sansa unei iubiri la orizont, fie doar o activitate care iti place grozav, depui multa pasiune in acest scop extraordinar care isi da alt chef de viata.

Daca asteptai de undeva o minune, gandeste-te la ceva ce faci cu placere. Iti vei reincarca astfel bateriile de energie pozitiva si de o lumina intensa ce se vor revarsa peste toate planurile vietii tale. Un lucru daca merge excelent, el le-ar molipsi in mod fericit pe toate!

Leu 

Ai mare grija la declaratiile de dragoste care ti se fac azi, pentru ca exista riscul sa pici in plasa unui... mare mincinos. Se foloseste de atuurile sale fizice, de talentul de a mestesugi cuvinte frumoase, de arsenalul sau irezistibil de seductie pentru a ajunge direct in inima sau... in patul tau, si, daca te prinde intr-un moment vulnerabil, naiv, sensibil, l-ai putea crede, spre nefericirea ta.

Spune nu oricarei ispite sentimentale, chiar daca inima ta contine o imensa dorinta de a iubi si a fi iubit, dar ceea ce ti se ofera azi intr-un ambalaj atragator ascunde si ceva periculos pentru suflet!

Fecioară

Privesti viitorul cu putin dezinteres, ca si cum ai fi sigur ca, orice ai face, lucrurile vor lua oricum o intorsatura in avantajul tau. Abordezi o atitudine optimista, aproape inconstienta, incat nu vezi niciun fel de obstacol in drumul tau spre scopul pe care ti l-ai propus, si esti convins ca, atat timp cat iti pastrezi tonusul viu si gandirea pozitiva, numai lucruri bune se pot intampla.

Nu are rost sa te impovarezi de intrebari retorice, de griji inutile si de temeri absurde, ci sa spui cu tarie ca totul va fi bine.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel