Horoscop, sâmbătă, 22 septembrie, 2018

Horoscop. Mintea Gemenilor zboară unde îşi doresc, iar această minunată libertate de gândire, această imaginaţie debordantă sunt atuul lor forte pentru a găsi o mulţime de idei noi şi interesante. Chiar dacă e agitaţie în familia Racilor, aceștie trebuie să încearce să nu toarnă şi  mai mult gaz pe foc.

Horoscop, 22 septembrie 2018, BERBEC

Stai bine la capitolul comunicare, dialogul merge ca uns, ai mereu cele mai potrivite argumente pentru a-ţi expune părerile. Dacă ai avea de susţinut vreo prelegere sau dacă trebuie să prezinţi un proiect important la serviciu, vei lăsa o impresie excelentă, pentru că ai cuvintele la tine şi ştii să le foloseşti cu talent. Nu sta în banca ta astăzi, pentru că ai multe de spus şi o faci cu asemenea măiestrie, încât ai putea obţine victorii de răsunet: notă maximă la examene susţinute oral, aplauze la scenă deschisă dacă te prezinţi în faţa unui public sau felicitări binemeritate de la cei care te ascultă. Spune ce ai de zis cu încredere şi curaj, folosindu-te de toate instrumentele tale forte!

Horoscop, 22 septembrie 2018, TAUR

Ai mari rezerve dacă să porneşti pe noul drum care ţi se deschide acum. Nu eşti suficient de bine informat despre ce te aşteaptă la capăt, de aceea ai prefera chiar să renunţi. Nu eşti nici în cea mai bună formă psihică pentru a face o astfel de schimbare, ci respingi din start variantele care ţi se oferă. Dacă nu poţi evita totuşi schimbarea de direcţie, ar fi bine să te informezi din cât mai multe surse ca măcar să porneşti pe acest drum cu sufletul împăcat că ştii ce se poate întâmpla pe parcurs sau la destinaţie, altfel vei face fiecare pas cu frică, de parcă ai călca pe gheaţă subţire.

Horoscop, 22 septembrie 2018, GEMENI

Mintea ta zboară unde îşi doreşte, iar această minunată libertate de gândire, această imaginaţie debordantă sunt atuul tău forte pentru a găsi o mulţime de idei noi şi interesante. Nu accepta să-ţi spună alţii ce să faci şi cum să gândeşti, pentru că ai şi tu suficiente idei excepţionale, care merită lăsate să se manifeste. Nu e momentul să accepţi supunerea, umilinţa, conducerea sau autoritatea altora, pentru că eşti un spirit liber cu o minte vastă care are atâtea de arătat, dar ca să-ţi demonstrezi potenţialul, trebuie să fii lăsat să te mişti în voie. Nu accepta limite, legi şi interdicţii!

Horoscop, 22 septembrie 2018, RAC

Chiar dacă e agitaţie în familia ta, încearcă să nu torni şi tu mai mult gaz pe foc. Dimpotrivă: tu poţi fi factorul de echilibru chiar şi în cele mai aprinse discuţii, pentru că reuşeşti să-ţi păstrezi calmul şi să vezi, în situaţiile contradictorii, calea de mijloc care să mulţumească pe toată lumea. Tu poţi să-i aşezi pe toţi la masa tratativelor, discutând cu ton scăzut, cu argumente logice, fără furtuni emoţionale inutile. Cineva trebuie să calmeze spiritele în casă şi tu eşti cel mai potrivit sol de pace! Dacă tu le vorbeşti liniştit şi amabil, nu se poate să nu dezamorsezi imediat tensiunile!

Horoscop, 22 septembrie 2018, LEU

Trebuie să îţi vindeci inima înainte de a începe o nouă iubire, deci nu te aventura într-o altă relaţie fără să fii sigur că te-ai debarasat de tot ce te mai leagă încă de cea trecută. Iartă, uită, închide acel capitol care ţine de trecut şi nu mai căuta mereu refugiu în amintirile frumoase de odinioară, pentru că acum e un moment ideal pentru a te purifica sufleteşte. Da, o nouă iubire ar avea acel efect de balsam pentru un suflet încă împovărat. Dar ar fi bine să te eliberezi chiar înainte de a începe o altă idilă, ca să nu reverşi asupra ei vechile tale vise. E nevoie de aer proaspăt pentru inima ta!

Horoscop, 22 septembrie 2018, FECIOARĂ

Nu pune la suflet multele dubii şi întrebări circumspecte care vin de la cei din jur, pentru că pot fi fireşti în momentul în care tu ai o altă interpretare asupra lucrurilor. Nu te aştepta ca toată lumea să fie de acord cu tine, e nevoie de explicaţii multe şi clare pentru a te face înţeles, dar merită să-ţi pui în joc toate calităţile pentru a atrage atenţia asupra modului tău diferit de a privi situaţia. Tu nu te poticneşti în piedici, nu spui la orice pas că e imposibil şi nici nu cauţi nod în papură, ci ai convingerea că totul va merge strună. E nevoie de timp să-i convingi şi pe ceilalţi, deci nu te enerva dacă ei sunt mai refractari la ideile tale.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel