Urmărește emisiunea live


HOROSCOP, sâmbătă, 22 octombrie 2016

Berbec

Te afli intr-un mediu aglomerat in care ai ocazia sa intri in contact cu tot felul de oameni. Capacitatea ta de adaptare la orice tipologie umana e de invidiat, pentru ca stii de fiecare data cum sa-ti exprimi punctul de vedere in functie de interlocutorul din fata ta. 

Taur

Primesti o suma de bani pe care ai planificat-o deja pentru o serie de plati administrative si gospodaresti care nu mai sufera amanare, ca atare vei plati lumina sau chiria, orice alta factura care isi asteapta randul si pe care nu o mai poti amana. Te vei simti mai bine dupa ce o vei aduce la zi.

Gemeni 

Nu suporti lenea sau rutina, ci vrei ceva palpitant. Vei profita de orice ocazie care te scoate din casa pentru a-ti pune un pic adrenalina in miscare. Sportul sau plimbarile prin natura s-ar potrivi de minune cu energia de care dai dovada.

Rac 

Treci printr-o perioada plina de evenimente, o perioada mai aglomerata cand simti ca se pregateste ceva la serviciu. Poate o transformare radicala, deci trebuie sa fii pregatit pentru orice eventualitate. Poti fi martorul sau actorul principal intr-un eveniment de importanta majora in cariera, care iti va deschide perspective noi. 

Leu

Dragostea este planul cel mai sensibil. Esti trist, impovarat de griji, de un pesimism care nu te caracterizeaza, dar comportamentul persoanei iubite nu-ti da prea motive de incredere. 

Fecioară

Esti cuprins de doua pasiuni la fel de puternice si nu stii spre care sa-ti canalizezi totusi energia, pentru ca nu le poti duce pe amandoua in acelasi timp spre succes.

Balanță 

Ai grija la tertipurile pe care le folosesti azi pentru a depasi un moment tensionat, pentru ca, desi pe moment poate te ajuta sa-ti atingi scopurile, mai apoi isi va arata si latura negativa. Esti tentat sa promovezi o informatie gresita, sa transmiti mai departe o minciuna sau abordezi o atitudine falsa fata de restul lumii.

Scorpion

Familia e prioritatea numarul unul. Le acorzi celor dragi mai mult timp ca de obicei, ba chiar simti o nevoie intensa de a sta in compania lor, poate si pentru ca ei vor sti sa te faca sa te simti ocrotit si iubit dupa o perioada mai dificila. 

Săgetător 

Alege-ti cu mai multa grija tovarasii cu care sa faci echipa, pentru ca azi nu ai parte de camarazi pe aceeasi lungime de unda sau cu interese similare. Tu crezi in una, ei in cu totul altceva si, mai devreme sau mai tarziu, iti vei da seama ca ai inotat impotriva curentului.

Capricorn 

Te cramponezi de probleme marunte si le faci sa para mai mari decat sunt. Unele nici n-ar merita luate in seama, dar te agati de ele ca si cum ar fi cele mai mari necazuri ale zilei. Posibil ca si lipsa unor colaboratori de nadejde sa contribuie la complicarea situatiei, pentru ca, daca ai fi avut pe cine te baza, nu ar fi devenit blocaje pn ceea ce ti-ai propus.

Vărsător

Desi nu este o zi deosebita prin preocuparile asupra carora te apleci, este totusi o zi plina de piedici. Multe si marunte, nesemnificative in fond, dar devine enervant sa le descoperi la fiecare pas. 

Pești

Te simti ciudat intr-un anturaj cu care nu prea gasesti subiecte comune de discutie. De obicei nu ai astfel de probleme, dar azi resimti un puternic blocaj de comunicare, poate din cauza unor persoane care strica atmosfera cu modul lor de a se comporta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel