HOROSCOP, sâmbătă, 21 aprilie, 2018

Berbec
Azi ai nevoie de pauza, de o rupere totala de ceea ce te preocupa pana mai ieri. Nici cariera nu mai trebuie sa-ti incarce mintea cu probleme, nici banii nu mai trebuie sa fie o obsesie, ci incearca sa mergi intr-un loc care inseamna pace si odihna pentru sufletul tau si sa te relaxezi.

Ca pleci undeva la tara, la padure, la mare, sau ramai acasa, simti ca-ti incarci bateriile cu o energie noua, chiar daca nu s-ar spune ca faci ceva special. Chiar si o ora in plus de somn sau putina lene in propriul tau camin au efecte benefice asupra psihicului si fizicului, pentru ca aceasta pasivitate te ajuta sa redevii tu insuti.

Taur
Vestea care soseste azi pe cale oficiala te pune pe ganduri sau te ingrijoreaza un pic, pentru ca nu este informatia pe care o sperai.

Pe moment, esti deceptionat, gata sa abandonezi un proiect pentru ca nu apare raspunsul necesar, dar dupa ce vei depasi primul impact negativ, vei descoperi ca tot ai ceva de castigat de pe urma acestei stiri, deci nu trebuie sa o respingi din start. Tot e ceva decat deloc, vei spune, si te vei adapta din mers la noile conditii astfel incat sa poti merge mai departe fara sa strici nimic.

Gemeni
Ai vrea sa te odihnesti mai mult, dar nu prea ai parte de liniste. Ziua incepe agitat, de parca ai avea multe de facut in timp scurt, dar mai tarziu vei reusi sa-ti revii la starea de pace interioara mult dorita.

Daca apare vreo provocare matinala, spune-i da imediat, pentru ca ai suficienta energie pentru a o duce la capat cu succes, cum ar fi o excursie, o drumetie, poate chiar si ceva sport. Dar seara ar trebui dedicata unor activitati mai sedentare, in care sa-ti refaci energiile. Linistea vine pe inserat.

Rac
Apar atatea nimicuri in calea ta astazi care cer atentie de la tine, incat ajungi epuizat acasa. Nici macar nu sunt sarcini dificile, ca macar sa ai o scuza ca ai tras tare, dar sunt multe si marunte si nu le poti ignora. Inarmeaza-te azi cu multa rabdare pentru a te ocupa de chestiuni de rutina, caci s-au acumulat deja prea multe si trebuie sa le iei la rand, una cate una.

E ca si cum ai tot dat la o parte azi un fleac, maine un fleac, pana cand s-a creat un maldar imens. Daca te-ai fi ocupat de ele cat erau simple si putine, nu ar fi parut atat de complicate, deci invata din asta: sa nu mai lasi pe maine ce poti face azi!

Leu
Nu abandona daca vezi ca proiectul la care muncesti cu atata sarg nu inainteaza in ritmul pe care l-ai sperat. Ai ajuns pe un teren in care totul pare sa se fi incetinit, dar chiar si aceasta lentoare are un rost.

Daca ai fi impins de la spate de termene limita si te-ai grabi, nu ai lucra cu aceeasi constiinciozitate si concentrare, avand tendinta de a mai sari peste unele detalii, ca atare las-o mai moale si adapteaza-te acestui mod de inaintare.

Mai greoi, mai obositor poate, mai demotivant pentru o fire care asteapta rezultate imediate, dar vei vedea in final ca e cea mai buna solutie pentru a construi ceva de calitate.

Fecioară
Ai grija la ce spui despre ceilalti astazi, pentru ca esti cam critic si ai tendinta ca, de la o banala eticheta aruncata asupra cuiva, sa ajungi la o adevarata judecata. Abtine-te sa vorbesti despre ceilalti cu ton critic, nici daca se fac vinovati de cine stie ce greseala, pentru ca ai limba cam ascutita si poti emite si opinii mult prea dure la adresa lor.

Ai impresia ca ai dreptul sa judeci pe ceilalti, ceea ce nu e chiar adevarat, si daca nu te opresti la timp, ajungi sa creezi pe seama unora un intreg scenariu de defecte si erori de care s-ar face responsabil. Nu umfla un balon de impresii gresite la adresa cuiva care, momentan, nu are mijloacele necesare de a se apara.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel