HOROSCOP, sâmbătă, 20 mai 2017

Berbec

Privesti cu mult optimism catre etapele viitoare ale unui proiect care evolueaza foarte bine. Ai suficiente motive sa astepti cu interes ce va urma si de aceea ai dori chiar sa mai grabesti un pic lucrurile, daca s-ar putea. Profiti de fiecare stimulent bun care vine de la ceilalti, desi esti permanent constient ca nu ajungi usor acolo unde visezi acum cu ardoare, dar te inarmezi cu ambitie, cu rabdare, atat cat ai, si faci pasi repezi spre tinta care se intrevede undeva la orizont. Esti convins ca e tangibila, dar nu cat ai bate din palme.

Taur

Mare grija pana unde intinzi coarda in cazul unui conflict mai agresiv, pentru ca poate denatura in ceva mult mai urat. O vorba necontrolata, un gest impulsiv, o decizie pripita pot da peste cap planuri care ajunsesera departe, tocmai de aceea trebuie sa gestionezi cu prudenta orice factor de risc cu care te confrunti azi. Esti pe cale sa strici o prietenie de o viata, sa iesi dintr-o relatie care evoluase bine o perioada sau sa abandonezi un proiect pentru ca nu te mai intelegi cu tovarasii tai de echipa. Daca altceva nu se mai poate face decat sa renunti, probabil acel lucru nu era pentru tine!

Gemeni

Faci echipa buna cu o persoana care te completeaza perfect. Tu esti jumatatea rationala, pur intelectuala a acestui tandem, in timp ce celalalt vine in planul vostru comun cu bagajul sau emotional extrem de bogat. Ai avea si tu ceva de invatat din felul sau de a se darui sufleteste, pentru ca, cel putin azi, tie iti cam lipseste sensibilitatea. Analizezi totul cu capul, lasi doar creierul sa cantareasca situatiile din jurul tau, desi treci prin suficiente momente cand inima ar avea un cuvant mult mai puternic de spus. Asculta deci ce-ti transmite si jumatatea ta intuitiva.

Rac

Oboseala atinge azi cote maxime si in plan fizic, si mental, incat nu dai randament in niciunul din domeniile de care te ocupi. Il iei pe nu in brate si refuzi sa incerci, pentru ca spui din start ca nu se poate face! Ba s-ar putea face, daca te-ai ambitiona un pic si mai ales, daca nu te-ai lasa influentat si de cei din jur care privesc lucrurile intr-o nota clar pesimista si nu vad nimic bun la capatul acestor eforturi. Renunti prea repede, dar, daca tot nu ai nimic de care sa te agati pentru a depasi impasul, poate ar fi bine sa stai o zi pe margine, altfel rezultatele ar fi mediocre.

Leu

Cele mai aprinse discutii vor avea loc in familie, pentru ca parintii au mereu ceva de comentat pe seama faptelor copiilor lor. Ai grija la ton, indiferent din ce tabara faci parte, pentru ca se pot incinge dispute agresive daca nu sunteti atenti si unii si altii. Energia aceasta, care se resimte intre peretii casei voastre, ar putea fi canalizata si intr-o directie pozitiva: parintii sa-si mobilizeze copiii la diverse activitati pe placul lor, iar copiii sa anime atmosfera din casa printr-o atitudine jucausa si amuzant, dar tineti departe, si unii si altii, ironiile si criticile!

Fecioară

Stai ca pe ghimpi de ceva vreme si, cand credeai ca nimic nu se mai poate schimba spre bine, iata si surpriza! Mult asteptata schimbare se produce, mult visata veste apare, mult dorita intamplare benefica tie se arata. Poate veni ca un val de caldura si de liniste de care aveai mare nevoie, si se instaleaza peste sufletul tau ca un balsam binefacator. Iubirea reintra in viata ta intr-o alta versiune, mult mai tandra, mult mai profunda, incat aproape ca ai fi gata sa spui ca e starea de bine pe care ai cautat-o toata viata. Daca nu e sub forma unei relatii gata sa te lege acum, atunci poate fi sub forma unei emotii noi, a unei situatii concrete in viata de zi cu zi, care e exact solutia miraculoasa la tot zbuciumul tau de pana acum. Bucura-te de acest minunat dar, pentru ca poate fi unic!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel