Horoscop, sâmbătă, 2 martie, 2019

Horoscop. Marea  preocupare e Leilor e aceea de a lasa trecutul in ordine perfecta, ca nimic sa nu îi intoarca vreodata inapoi. Chiar daca simti ca nu ai obtinut chiar ceea ce doreai, Gemenii nu ar trebui să renunte sa spere.

BERBEC

Bucura-te din plin de nivelul la care ai ajuns, priveste numai jumatatea plina a paharului pentru ca sigur ai realizat multe din ce ti-ai propus si ai cu ce te lauda. Lasa modestia la o parte, nu are rost sa imbraci o haina smerita care nu ti se potriveste, cand tu ai atatea lucruri minunate cu care te poti prezenta lumii cu cea mai stralucitoare atitudine de invingator. Ai un mare motiv de satisfactie, ori un succes recent, ori un an plin de reusite care te face sa extragi acum o concluzie pozitiva despre tot ce ai realizat, ca atare nu o face pe modestul, asteptand sa te laude altii, ci vorbeste singur de motivele tale majore de satisfactie.

TAUR

Ai facut parte, o vreme, dintr-un grup mai larg de persoane adunat in jurul unui scop comun, dar nimic nu e vesnic. Nici prieteniile nu dureaza o viata, nici colaborarea de grup nu e pentru totdeauna, ci a venit vremea sa te retragi din acest mediu si sa-ti cauti alt sens. Priveste inapoi, la perioada in care ai fost parte din acest grup, cu deplina recunostinta, pentru ca ai invatat multe de la acei oameni care ti-au tinut companie o vreme. A fost un schimb reciproc de idei, de opinii,d e energii, de sprijin, dar acum e timpul sa pleci. 

GEMENI

Chiar daca simti ca nu ai obtinut chiar ceea ce doreai, nu renunta sa speri! Nu cumva ti-ai pierdut curajul sa ceri mai mult de la tine, de la oameni, de la viata? Invata sa ceri ca sa primesti, pentru ca nu sta intotdeauna doar in puterile tale sa ajungi acolo unde doresti. O rugaciune trimisa spre cer, in felul cel mai confortabil tie, face enorm, de parca ai fi acum in conexiune directa cu cei care iti pot tie indeplini dorinta, deci nu te sfii sa chemi in ajutorul tau toate fortele universului. Poti primi mai mult decat ai putea crede, deci incepe sa-ti creezi cu gandul si cu inima lumea pe care ti-o doresti.

RAC

Nu te poti exprima in voie, ca si cum au pus stapanire pe tine doar emotii negative. Indoiala, teama, nesiguranta, timiditatea, toate se vor dovedi a fi cei mai mari dusmani pentru tine, pentru ca nu te lasa sa spui ce simti sau ce gandesti. Ai mereu impresia ca ceva iti blocheaza evolutia, ca nu ai voie sa mergi mai departe, ci bati pasul pe loc prins intr-o capcana din care nu poti evada momentan. Ia o pauza, profita de acest ragaz, chiar daca nu e unul dorit, pentru a-ti mai trage sufletul si a analiza la rece ce anume te tine pe loc. De maine vor merge din nou lucrurile!

LEU

Marea ta preocupare e aceea de a lasa trecutul in ordine perfecta, ca nimic sa nu te intoarca vreodata inapoi. Azi te preocupa situatia financiara si faci tot felul de calcule despre cum sa termini anul cu un bilant pozitiv si in echilibru perfect. Ai putea gasi o multime de idei profitabile prin care sa reusesti sa-ti achiti si ultimele datorii, ca sa ramai dupa aceea, cu lista de restante goala. Nimeni nu te intrece la acest capitol, pentru ca dai dovada de spirit practic, de o buna organizare, de spirit econom si un dram de zgarcenie, atat cat sa nu dezechilibrezi nimic din nivelul la care ai ajuns. 

 FECIOARA

Iubirea este cel mai minunat dar al acestei zile si te lasi imbratisat de emotii, de senzatii, de trairi, de fluturii din stomac. Poate fi ziua cand chiar Cupidon bate la usa ta ca sa-ti aduca o surpriza minunata sau te transformi tu in mesagerul iubirii. Trimite iubire in jurul tau la cote maxime, pentru ca ai de unde oferi, inima ta e plina, da pe afara de sentimente puternice ce se cer impartasite, eliberate, transmise in eter, catre cei care au nevoie de aceasta energie minunata! 

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel