Horoscop, sâmbătă, 2 iunie, 2018

Horoscop. Săgetătorii au o zi libere numai bună pentru a pregăti planul care-i preocupă, iar pentru capricorni ziua de astăzi poate fi dedicată  intimităţii şi senzualităţii. 

Horoscop 2 iunie Balanta

Este o zi dedicată iubirii, sărbătoreşti un succes sentimental, o cerere în căsătorie, o logodnă, prima întâlnire cu cel de care eşti îndrăgostit, deci numai evenimente fericite. Participă şi alţii alături e tine, semn că toţi se bucură pentru reuşita ta şi te felicită, te copleşesc cu vorbe frumoase, te stimulează să mergi şi mai departe pentru că eşti pe drumul cel bun spre împlinirea unui vis.

Inima ta are motive certe de încântare, te simţi răsfăţat de Cupidon şi fiecare clipă petrecută alături de cei care te iubesc necondiţionat sunt sursă de energie pozitivă şi emoţii minunate.

Horoscop 2 iunie Scorpion

Te împarţi între prea multe direcţii şi, deşi eşti o fire care face faţă chiar şi aşa, de data aceasta simţi că toate aceste sarcini te depăşesc. Stresul se acumulează, eşti nervos, obosit, încât va veni un moment când, dintre atâtea sarcini începute, va trebui să renunţi la toate ca să te concentrezi pe una singură.

Totuşi, nu e imposibil ca, după ce te axezi pe o singură variantă, să rămâi cu gândul la cealaltă şi să te tot întrebi: oare ce-ar fi fost dacă alegeam altceva? Dacă poţi, amână astfel de decizii, pentru că eşti oscilant, te răzgândeşti repede, şi după ce crezi că ai ales, s-ar putea să regreţi alegerea făcută.

Horoscop 2 iunie Sagetator

O zi mai liberă e numai bună pentru a pregăti etapele viitoare ale celui mai important plan care te preocupă. Stai şi chibzuiesti, pui pe hârtie detaliile semnificative şi trasezi o strategie pe care o vei respecta întocmai în zilele care vin.

Nu poţi ajunge la ţelul tău cel mare fără un program bine stabilit dinainte, căci nimic nu poate fi atins dacă le laşi la voia întâmplării. Adună-ţi gândurile şi aşează-le în ordine, ca apoi să construieşti totul conform planului.

Horoscop 2 iunie Capricorn

Dedică-ţi această zi intimităţii şi senzualităţii, pentru că cel drag are mai multă nevoie de compania ta. Orele petrecute în doi vor fi sursa celor mai frumoase momente de pasiune, pentru că vă daţi amândoi seama cât de rar vă oferiţi unul altuia asemenea atmosferă intimă.

Poate fi o zi sau o noapte cu o încărcătură cu totul specială în cuplu, de parcă ar fi prima voastră întâlnire romantică sau prima declaraţie de dragoste între patru ochi care poate deveni startul către o idilă ca-n filme. Fii darnic în gesturi de tandreţe şi semne de pasiune, pentru că amândoi visaţi la fericire. O puteţi atinge chiar azi!

Horoscop 2 iunie Varsator

Lumea apreciază deciziile tale, pentru că are încredere în judecata ta imparţială şi justă. Unii chiar depind de verdictele pe care urmează să le dai şi încerci să fii cât se poate de detaşat şi să nu pleci urechea la nicio încercare de manipulare şi intimidare.

Cu cât rămâi mai surd la tentativele unora de influenţare, cu atât mai corectă va fi decizia ta finală, şi lumea va aprecia felul just în care ai aranjat lucrurile. Adevărul întotdeauna învinge, iar tu vei oferi azi o părere avizată ce va face lumină într-o situaţie din care are mai multă lume de suferit.

Horoscop 2 iunie Pesti

Multă lume va încerca să te înduplece să-ţi schimbi părerea, dar tu nu, ai luat o decizie şi te ţii de ea până la capăt. E bine să fii ferm în alegerile făcute, pentru că se vor găsi mulţi care îţi vor vorbi despre alte variante, despre alte căi pe care s-ar putea merge, despre alternative care mai de care mai interesante, dar tu nu vrei să le auzi şi bine faci.

Dacă ai fi atât de influenţabil încât să începi să înclini spre o altă idee decât cea la care ai ajuns, nu ai face decât să pierzi timpul cu experimente. Ai ales? Mergi mai departe cu încredere!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel