HOROSCOP, sâmbătă, 19 mai, 2018

Horoscop
Horoscop

HOROSCOP. Scorpionii manipulează sume mari de bani, pentru a achita mai  multe plăți, iar peștii vor primi o invitație care le fac plăcere.

Horoscop 19 mai Balanță

Eşti pus în faţa unui adevăr dureros care te dezarmează total... Nu se mai poate face nimic şi, chiar dacă nu îţi convine deloc situaţia în sine, trebuie să o accepţi ca pe un sacrificiu.

E o renunţare categorică, de parcă ţi-ai lua rămas bun pentru totdeauna de la o stare de lucruri.

Chiar dacă, pe moment, şocul despărţirii e mare, după ce vei ieşi de sub influenţa nefastă a acestei zile, vei începe să descoperi alternative mai bune. Azi totul pare pierdut, fiind nevoit să o iei de la capăt în cu totul altă direcţie.

Horoscop 19 mai Scorpion

Manipulezi sume mari de bani, dar nu într-o singură direcţie importantă, ci pentru a achita mai multe plăţi minore.

E bine şi aşa, pentru că poţi şterge de pe lista de obligaţii mai multe puncte dintr-un foc, dar regreţi că o sumă atât de mare nu a putut lua o direcţie mai consistentă.

Dacă nu aveai atâtea facturi în aşteptare, ai fi putut investi în ceva scump şi necesar pentru confortul tău.

Horoscop 19 mai Săgetător

Nu eşti în apele tale dar cine rezonează cel mai bine la problemele tale dacă nu persoana iubită? Nici nu trebuie să-i spui ce simţi, că el deja ştie ce se întâmplă cu tine şi va încerca să îţi ridice moralul atât cât poate.

Ai nevoie de multe dovezi de iubire, de vorbe dulci, de declaraţii de dragoste, pentru că acestea sunt sursa ta de energie atunci când eşti cu psihicul la pământ.

Primeşte gesturile de afecţiune ale celui drag şi răspunde-i cu aceeaşi generozitate, pentru că schimbul de emoţii şi sentimente e cheia oricărei relaţii de succes. Cum să nu te motiveze iubirea?

Horoscop 19 mai Capricorn

Inima ta bate din ce în ce mai tare pentru că se apropie un eveniment care provoacă emoţii intense. Abia aştepţi să se întâmple, dar totodată eşti un pic nesigur, pentru că ţi-e teamă ca nu cumva să faci vreo greşeală.

Relaxează-te, bucură-te de trăirile tale de acum, pentru că ele anunţă de fapt ceva cu totul deosebit care îţi poate schimba viaţa!

Poate e vorba de o întâlnire care va avea un rol marcant de acum înainte. Poate e o decizie de zile mari de a porni pe o cale complet nouă. În faţa unei astfel de situaţii e şi normal să ai asemenea emoţii!

Horoscop 19 mai Vărsător

Timpul are o cu totul altă greutate privit din punctul în care ai ajuns acum. Deşi toate au un ritm specific de înaintare, deşi eşti convins că toate sunt scrise undeva şi programate foarte bine, de data aceasta eşti uimit de ceea ce se întâmplă, de parcă ai avea parte de evenimente pe care nu le-ai prevăzut.

Orice se poate întâmpla, deci fii pregătit şi pentru eventuale modificări chiar şi în cele mai bine conturate planificări, pentru că viitorul se schimbă continuu. Deciziile de azi vor influenţa ziua de mâine, deci ai grijă ce alegi!

Horoscop 19 mai Pești

Primeşti o invitaţie care îţi face mare plăcere şi pentru că aduce la cunoştinţă evenimente frumoase, cu iz de sărbătoare, din perioada imediat următoare, priveşti cu entuziasm spre momentul promis.

Poate fi o invitaţie la nuntă, vestea venirii pe lume a unui copil, poţi primi o ofertă excelentă ce merită acceptată fără să stai pe gânduri sau un telefon vestitor de lucruri deosebite.

Persoanele pe care le întâlneşti azi au un efect benefic asupra ta pentru că îţi ridică moralul şi te determină să priveşti spre viitor cu optimism, ceea ce rareori ţi se întâmplă.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel