HOROSCOP, sâmbătă, 18 noiembrie 2017

Balanță 

Unde intervii tu, se face liniste, deoarece ai un talent aparte de a aplana chiar si cele mai aprinse dispute.

Gasesti o cale de a calma spiritele si de a-i pune la masa tratativelor, pentru a descoperi o solutie de mijloc. Ai talent de negociator, de consilier, de psiholog chiar, pentru ca tonul tau calm si placut dezamorseaza conflictele.

Ai si calitati de judecator impatial, pentru ca te asezi intre cele doua tabere ca sa analizezi situatia si dintr-o directie si din alta, pentru a se intelege problema echitabil.

Scorpion 

Oboseala isi spune cuvantul, pentru ca ai ajuns la capatul puterilor. Ai muncit mult la un proiect ce a necesitat un consum imens de resurse – mentale, fizice, poate si materiale – iar acum simti nevoia sa iei o pauza pentru a-ti reincarca bateriile.

Daca vezi ca nu mai poti, nu insista sa continui, pentru ca rezultatele vor fi modeste. Ai avea mare nevoie de macar o zi de totala detasare fata de tot ce faceai, privind totul de pe margine. Asa ai putea descoperi unele hibe, unele scapari, unele abateri de la drumul propus, deci hai, odihneste-te si tu un pic!

Săgetător 

Profita de ragazul care ti se ofera azi, pentru ca vei vedea ca nu e deloc o piedica, ci dimpotriva, un bonus de timp de care chiar aveai nevoie.

Te poti opri un pic din iuresul unor evenimente pentru a descoperi fara graba ce ai scapat din vedere. Nu trata un refuz, un obstacol sau chiar un esec de moment ca pe un dezastru, ci ca pe o prelungire de timp pentru a mai incerca ceva.

La a doua incercare ar putea merge mult mai bine, deci foloseste-te de orele primite cadou!

Capricorn

Nu ai o relatie prea buna cu persoanele aflate la oarecare distanta de tine, ori ca varsta, ori ca nivel social.

Ai impresia ca ceilalti nu te respecta, nu asculta ce ai de spus, ca ignora parerile tale, ceea ce poate fi umilitor pentru tine. Incearca sa-ti exprimi punctul de vedere argumentat, matur, serios, fara sa tii predici altora, pentru ca unii nu vor accepta sa vii cu critici, nici macar daca ai dreptate.

Prin exemplu personal poti atrage mai usor atentia asupra adevarului pe care il spui, deci nu incerca s-o faci pe profesorul sau seful cu nimeni.

Vărsător

Primesti vesti foarte bune care au rolul de a calma spiritele si de a restabili ordinea in planurile tale.

Poate vestile sunt insotite si de o forma materiala, pentru ca banii pe care-i astepti chiar ar avea rolul de a clarifica situatia si de a restabili echilibrul.

Faci echipa buna cu un tanar care nu iti seamana deloc, dar tocmai diferentele dintre voi va ajuta sa va completati si sa cooperati eficient pentru a ajunge la un rezultat de care aveti amandoi nevoie.

Pești

Banii sunt azi cel mai mare inamic al planurilor tale. Ai avea mare nevoie de o suma consistenta pentru a duce la indeplinire un anumit scop, dar cand calculezi de ce dispui, nu prea ai motive de bucurie.

Fa un efort sa amani marile investitii, ba chiar si platile care nu sunt acum obligatorii, deoarece nu stai tocmai bine pe acest plan. Mai aduna, mai pune un ban deoparte, acumuleaza sumele de care ai nevoie in timp indelungat.

Ispita de a cheltui acum ce ai strans cu atatea sacrificii e cam mare, deci spune-i nu! Rezista atractiei de a cumpara cine stie ce lucru de care, hai recunoaste, chiar nu ai musai nevoie acum!

Citeste mai multe pe teotandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel