HOROSCOP, sâmbătă, 18 martie 2017

Berbec

Ceva iti spune sa mai astepti, sa stai pe loc o vreme si sa nu insisti sa ajungi la un anumit nivel al planurilor incepute. Tine cont de piedici, de blocaje, de rezervele care te incearca pentru ca se vor dovedi a fi folositoare! Daca faci tot posibilul sa obtii ceva cu orice pret, vei regreta aceasta ambitie, pentru ca ori nu e ceea ce credeai, ori e doar un consum imens de resurse si, la urma urmei, nici nu aveai nevoie de ceea ce te asteapta la capat. Intreaba-te de ce nu poti obtine unele lucruri asa cum vrei tu sau atunci cand vrei tu: inseamna ca nu e pentru tine!

Taur

Conflictele care se mai incing in preajma ta nu-si vor arata latura agresiva sau dificila, ci dimpotriva, se vor dovedi a fi exact stimulentele de care aveai nevoie pentru o schimbare benefica in viata ta. Asculta-i pe cei care te mai trag de maneca, iti atrag atentia asupra unei posibile erori, te imping de la spate cu o atitudine ceva mai autoritara, pentru ca, daca le urmezi sfaturile, chiar si pe cele care suna a dojana, vei avea numai de castigat. Nu-i privi pe critici ca si cum ti-ar vrea raul, ci exact invers: ca si cum te-ar impinge spre cel mai bun lucru pe care il poti face!

Gemeni

Esti impovarat de discutii cu tenta negativa si panicarda, pentru ca unii vor profita de prietenia ta. Unii uita ca ai si tu necazurile tale, uita ca ai si tu o viata personala si un timp liber limitat, si te vor monopoliza cu problemele lor egoiste pe toate caile de comunicare accesibile catre urechea ta. Tu ii asculti, le dai sfaturi atat cat poti, dar incearca sa nu pui la suflet ceea ce-i doare pe ei. Ii poti ajuta cu o vorba buna, dar nu poti prelua pe umerii lor greutatile lor: debaraseaza-te de balastul negativ pe care il desarta in curtea ta!

Rac

Te simti complexat, inhibat de niste reguli pe care altii ti le impun ca litera de lege, ceea ce iti reduce simtitor libertatea de miscare sau de actiune. Esti obligat sa faci cum ti se spune, desi nu esti deloc de acord cu acele principii dictate de altii cu autoritate, dar probabil nu te poti opune, deocamdata. Faci astfel un mare compromis, dar considera acest gest ca fiind pretul ce se cere platit pentru a depasi un impas. Poate te simti impovarat sau vinovat ca accepti principii pe care nu le accepti si in care nu crezi, dar e doar modul tau de a te supune ordinelor altora mai puternici, care pot apela si la masuri coercitive in caz de nesupunere. N-ai dori asta...

Leu

Duci dupa tine o obsesie care a devenit apasatoare pentru sufletul tau. Te simti vinovat, parca, pentru toate pacatele pamantului, dar exagerezi gravitatea situatiei. Tu nu ai nicio vina in situatia creata, a fost o lectie de destin prin care treceai oricum, pentru ca aveati ceva de invatat din asta, deci nu-ti turna cenusa in cap degeaba, ca si cum tu ai fi generat furtuna. Gandeste-te la acel impas ca la un punct de referinta in destin, ceva ce trebuia sa apara, un hop care oricum nu putea fi depasit, dar nu tu ai declansat situatia! Invata de aici ceea ce destinul vrea sa-ti arate si nu-ti chinui sufletul: nu e vina ta.

Fecioara

Te preocupa unele investitii de acasa, cum ar fi aparatura electrocasnica sau mobila, dar nu poti lua decizii de unul singur, ci numai impreuna cu partenerul de viata. Daca vezi ca si el imbratiseaza cu acelasi interes aceste planuri, ai curaj sa le initiezi in perioada urmatoare, dar daca vezi din partea sa unele rezerve, vei fi mult mai atent asupra proiectelor mai costisitoare. Poate acesti bani ar fi buni intr-o alta directie, dar visezi totusi si la confortul casei tale, de aceea prima ta alegere ar fi redecorarea locuintei si modernizarea tuturor ustensilelor de care te folosesti acasa.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel