HOROSCOP, sâmbătă, 18 februarie, 2017

Berbec

O noua lectie a rabdarii vine azi intr-o forma cat se poate de concreta. Ti se arata ca ceea ce construiesti tu cu mainile tale nu poate ajunge la forma cea mai buna peste noapte, ci e nevoie de o slefuire indelungata, pas cu pas. Imagineaza-ti ca proiectul la care iti aduci tu acum contributia e o piatra bruta care necesita o continua prelucrare. Chiar daca e cale lunga pana ii vei descoperi stralucirea si frumusetea, merita sa astepti si sa depui toate eforturile necesare, pentru ca vei fi mandru si incantat de ceea ce vei obtine la capat. Deja incep sa se contureze roadele finale!

Taur 

Nu stii cum sa reactionezi la vestile bune care sosesc astazi. Sa te bucuri cu toata inima si sa faci cinste prietenilor pentru succesul anuntat sau sa mai stai in expectativa ca sa se mai sedimenteze lucrurile? Te-ai ars si altadata cand te-ai bucurat inainte de vreme, de aceea acum esti foarte emotionat si cauti ceva consistent de care sa-ti agati emotia. Ai nevoie de o garantie concreta, vizibila, palpabila care sa te asigure ca vestea cea buna este un fapt si nu doar o speranta. Cand totul se va clarifica, te vei lauda la toata lumea.

Gemeni 

Vestile bune din familie au un efect tonic asupra ta: iti dau chef de viata, de distractie, energie din belsug pentru orice activitate dinamica. Faci planuri frumoase alaturi de cei dragi, convins ca si ei vor participa trup si suflet la ceea ce le propui. E o bucurie sa fii in compania copiilor tai sau a altor membri din familie care te inconjoara cu entuziasm si care asteapta de la tine solutii salvatoare si proiecte indraznete. Toata lumea stie ca tu ai intotdeauna cele mai interesante planuri de atins si acum stau cu ochii la tine sa vada ce mai creezi nou!

Rac 

Unii nu te lasa sa te manifesti in voie, te tin inchis ca intr-o colivie si nu-ti ofera nicio libertate de actiune, de miscare, de decizie. Nu accepta aceasta atitudine, nu-i lasa sa te trateze ca pe un sclav care are doar obligatii si nici un drept, deci trebuie sa faci ceva ca sa schimbi situatia. Vezi ce pretentii au ei de la tine si incearca sa le oferi cate ceva din asteptarile lor, dar ridica-te si tu cu mai mult tupeu pentru ceea ce consideri ca ti se cuvine. Nu tolera sa fii inhamat la caruta si sa tragi, cand ai si tu dorintele tale. Cere cu mai mult curaj ceea ce doresti, nu sta in banca ta, cuminte si umil, doar pentru ca altii spun nu la ceea ce ceri.

Leu

Visele tale financiare suna din ce in ce mai bine, pentru ca ai la orizont o perspectiva promitatoare de la care ai mari sperante. Poate ti s-a facut o promisiune nemaipomenita de castig sau afacerile pe care le-ai dezvoltat pana acum par sa evolueze constant spre un nivel si mai bun, ca atare esti din ce in ce mai sigur pe bugetul propriu. Ai chiar curajul de a face planuri de achizitii sau investitii cu banii pe care-i ai la dispozitie, mai ales ca familia te cam bate la cap ca ar fi nevoie de unele cumparaturi mai deosebite. Ai convingerea ca ceea ce esti gata sa cheltui acum, va veni imediat inapoi in vistieria familiei.

Fecioara

Esti mai preocupat de soarta celor mai batrani din familia ta si iti dedici ziua parintilor, bunicilor, rudelor care au nevoie de putina afectiune. Grija pe care le-o acorzi le ofera acestora bucurie si motive sa zambeasca, iar tu te simti foarte bine ca ai putut sa le fii de ajutor macar cu o vorba buna, o mangaiere sau o ureche de ascultat. La cata dragoste ai tu de oferit, ai fi capabil sa te sacrifici complet pentru a sta alaturi de cineva aflat in suferinta, deoarece nu conteaza efortul pe care il depui daca urmarile acestuia sunt linistea unora mai varsta, bolnavi si singuri. Meriti felicitari pentru daruirea ta!

Citește mai multe  pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel