Horoscop, sâmbătă, 17 noiembrie, 20128

Crişan Andreescu / 16 noi 2018 / 21:02 Salveaza PDF Comentarii
Horoscop
Horoscop

Horoscop. Săgetătorii Nu se pot detaşa nici azi de problemele majore de serviciu, ci simt  nevoia să discute cu cât mai multe persoane despre sarcinile nerezolvate încă. Vărsătorii au un sentiment ciudat cu care s-au  trezit de dimineaţă, cum că ceva urmează să se încheie în mod ciudat şi nedorit.

Horoscop, 17 noiembrie 2018, BALANȚĂ

Eşti blocat într-o idee fixă impusă de anturajul nepotrivit în care te afli. De fapt nu eşti lăsat să treci peste acest hop, pentru că ai alături de tine oameni fricoşi, demodaţi, rigizi, care nu te lasă nici măcar să încerci să faci ceva ca să depăşeşti impasul.

E nevoie de o viziune complet nouă asupra situaţiei în care te afli, una mai îndrăzneaţă, mai modernă, eliberată de toate acele piedici puse de fricile celor din jur. Nu te crampona în limitele dictate de cei din jur care îţi vorbesc despre sensul în care mergi doar în termeni sumbri.

Ai curajul să scapi de sub această influenţă nefastă: tu chiar poţi face ceea ce ceilalţi spun că ar fi imposibil!

Horoscop, 17 noiembrie 2018, SCORPION

Luptă pentru ceea ce doreşti, nu aştepta să pice din senin, pentru că nu se va întâmpla aşa. Fii sigur că scopul tău e greu de atins, nimic nu ţi se oferă pe tavă, şi, mai ales, te vei trezi cu tot felul de comentarii, critici şi piedici venite de la ceilalţi care nu vor să te lase să ajungi acolo unde visezi.

Dar cu cât e mai dificil drumul tău până la ţinta propusă, cu atât mai mare va fi satisfacţia de la final, pentru că nu poţi aprecia ceva ce se capătă uşor. La tine e complicat, obositor, necesită un mare consum de resurse, dar tocmai pentru că e atât de dificil, pe tine te motivează şi mai tare să ajungi acolo.

La final vei jubila în faţa celor care au încercat să-ţi taie elanul.

Horoscop, 17 noiembrie 2018, SĂGETĂTOR

Nu te poţi detaşa nici azi de problemele majore de serviciu, ci simţi nevoia să discuţi cu cât mai multe persoane despre sarcinile nerezolvate încă. Discuţiile au un efect eliberator, pentru că, spunând altuia ce ai realizat până acum şi încotro vrei să mergi, descoperi ori o altă viziune asupra evenimentelor, ori o soluţie salvatoare, ori o eventuală eroare pe care, de unul singur, nu ai fi observat-o. Partenerul de viaţă sau un părinte îţi atrage atenţia asupra punctului cheie, astfel încât vei putea repara totul cu brio, deci cere păreri şi sfaturi.

Horoscop, 17 noiembrie 2018, CAPRICORN

Te întâlneşti cu oameni care, aparent, sunt în toate minţile, dar după ce schimbi câteva vorbe cu ei, îţi dai seama că sunt obsedaţi de lucruri ciudate, că au idei fixe, că au o atitudine bolnavă în faţa unor situaţii pe care tu le tratezi mult mai lejer.

Evită astfel de medii, dacă nu vrei să te împovărezi fără rost de griji inutile şi obsesii care nu te reprezintă. Ei te-ar putea influenţa negativ, pentru că ei văd duşmani şi pericole la tot pasul.

Tu priveşti lucrurile cu un dram de detaşare, de umor, ca şi cum ar fi ceva uşor de trecut, dar ei au impresia că pică cerul pe ei. Le poţi demonstra că nu e deloc adevărat, deci ridică-le tu lor moralul, dacă poţi!

Horoscop, 17 noiembrie 2018, VĂRSĂTOR

Ai un sentiment ciudat cu care te-ai trezit de dimineaţă, cum că ceva urmează să se încheie în mod ciudat şi nedorit. Nu e o emoţie prea plăcută, e ca tracul de dinaintea unui eveniment căruia îi acorzi semnificaţii deosebite, şi ai tendinţa de a lăsa frica să se manifeste deasupra tuturor celorlalte emoţii.

Dacă presimţi că nu duce într-o direcţie bună, mai bine te confrunţi direct cu motivul temerilor tale, poate se mai poate redresa ceva înainte. Altfel vei regreta mai apoi că nu ai luat măsuri când ceva îţi atrăgea atenţia că s-ar putea întâmpla odată şi-odată.

Horoscop, 17 noiembrie 2018, PEȘTI

Ai impresia că, pentru a face faţă unei provocări, ai nevoie de suportul unui anumit grup de persoane, dar te înşeli. Nu ei sunt cheia problemei tale, ci chiar tu ştii să te descurci de unul singur, iar acest impas este chiar punctul în care poţi să-ţi descoperi aceste calităţi.

Nu te baza doar pe alţii, mai încearcă să îţi pui şi propriile resurse la treabă, pentru că momentele acestea mai dificile au acest rol: de a scoate la iveală puteri pe care nici tu nu credeai că le deţii.

Ceea ce ţi se pare a fi un mare hop, ar putea fi de fapt drumul cel mai simplu către o mare reuşită, care să-ţi schimbe total părerea despre tine şi să-ţi amplifice cumva stima de sine. Poţi mai mult decât crezi!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27