HOROSCOP, sâmbătă, 16 septembrie 2017

Balanță

Este o zi riscanta pentru declaratii cu iz categoric, deci ai grija pana unde duci promisiunile, angajamentele sau invers, criticile si deciziile drastice, pentru ca nu vei mai putea intoarce nimic din drum, dupa ce ai deschis gura. Esti cam impulsiv si spui multe la furie, fara sa chibzuiesti prea mult, dar trebuie sa fii mai prudent in tot ce declari, pentru ca unii vor lua drept bune cuvintele tale, fie ca e vorba de declaratii frumoase, fie de decizii severe, dar care nu vor mai putea fi modificate dupa aceea. Ai grija ce spui azi, pentru ca va suna a litera de lege!

Scorpion

Visele tale cele mai mari sunt realizabile, dar pana vei ajunge la ele mai e cale lunga. Trebuie sa-ti pui mai mult in valoare calitatile tale legate de rabdare si prudenta in evolutia lenta, pas cu pas, pentru ca esti constient ca nu se ajunge repede la scopul tau cel mai important din acest moment. Ar fi bine sa-ti unesti fortele cu persoane cu interese similare, ca sa va sustineti unii pe altii in lungul drum pana la implinirea acestui tel. Simpla ta prezenta devine un exemplu viu ca se poate, pentru cei carora le cam lipseste increderea.

Săgetător

Nu prea te poti baza pe prieteni astazi. Daca ceri ajutorul sau sfatul de la cei pe care ii considerai prieteni de nadejde, azi vei descoperi ca se face cam gol in jurul tau. Nici macar cel mai apropiat amic nu raspunde prezent solicitarilor tale, ceea ce te pune serios pe ganduri cu privire la adevarata sa prietenie fata de tine. Nu este exclus ca o vorba necontrolata sau un gest mult prea libertin sa strice o relatie ce parea sa evolueze bine, ca atare ai grija incotro duci azi discutiile ce pot deveni periculoase mai ales pentru prieteniile proaspat incepute.

Capricorn

Abtine-te sa raspunzi agresiv celor care te ataca, pentru ca din conflictul a doua tabere la fel de aprige, nu poate iesi decat ceva neplacut. Cineva trebuie sa cedeze si, de data aceasta, ar fi bine sa fii tu acela pentru ca esti intr-o pasa mai periculoasa, cand ai putea spune lucruri pe care le-ai putea regreta mai tarziu. Daca vezi ca tot ce spui genereaza nervi, critici sau iritare in jurul tau, e semn ca nu esti pe placul unora si mai bine taci decat sa te straduiesti mai apoi sa repari oalele sparte intr-un moment de irascibilitate. Cineva va suferi de aici: ori tu, ori celt care incaseaza critica ta!

Vărsator

Cantareste mai atent daca merita sa accepti ajutorul pe care ti-l ofera astazi niste prieteni, ca nu cumva pretul pe care il vei avea de platit, mai tarziu, sa fie mai mare decat ceea ce primesti acum de la ei. Ceva iti spune sa fii mai prevazator, sa nu crezi tot ce ti se promite, pentru ca, in spatele aparentei prietenii, s-ar putea afla si altceva, care, momentan, nu iese la lumina. Cand va iesi la iveala, te vei felicita ca ti-ai ascultat intuitia care ti-a spus sa nu te increzi in acei oameni care aveau si alte interese decat cele pe care le declarau sus si tare.

Pești

Nu crede tot ce ti se promite azi, mai ales daca e vorba de castiguri in bani sau favoruri in avantajul tau, pentru ca nu va iesi chiar asa cum ti se spune. Daca te-ai baza pe aceste promisiuni, te-ai putea implica in tot felul de cheltuieli cu speranta ca vei putea plati mai tarziu, dar cand te vei trezi in fata realitatii, iti vei da seama cat de credul ai fost. Nu te aventura in nicio cheltuiala sau investitie pe care, momentan, nu o poti acoperi, nici in rate, nici in imprumuturi neprevazute, dar nici nu munci pentru altii cu speranta ca, la final, ti se va da o suma de bani frumusica. E si iluzie, si minciuna aici!

Citește mai multe pe teotandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel