Horoscop, sâmbătă, 16 februarie, 2019

Horoscop. Pentru Lei va fi o zi  monotonă şi asta s-ar putea să le pară foarte plictisitor, iar pentru Fecioare e bine ca astăzi să își alegă cu grijp cercul în care se vor învârti.

Berbec

Berbecii au parte de o zi cu mult context emoţional. Vor exista mai multe conflicteşi situaţii tensionate, atât cu vecinii, cât posibil cu rudele apropiate. Nici în mediul online nu veţi fi lipsiţi de comentarii răutăcioase într-o anumită privinţă. Nu băgaţi în seamă răutăţile şi mergeţi mai departe cu capul sus. Cei invidioşi nu au nicio putere asupra voastră,a tâta timp cât sunteţi oneşti, perseverenţi şi profesionalişti.

Taur

Taurii au parte de o sâmbătă pozitivă, fericită, petrecută într-un cadru plăcut, familial. Nu este recomandat să răspundeți la provocări venite din partea unor oameni nepoliticoși sau să participaţi la discuţii care nu vă privesc. Relaxaţi-vă alături de ceid ragi, ieşiţi în oraş sau planificaţi o întlnire romantică alături de persoana iubită.

 Gemeni

Gemenii, în această zi, sunt sfătuiţi de astrologi să nu pună presiune pe propria persoană, în ceea ce priveşte munca ori afacerile personale. Fiţi precauţi la serviciu în următoarele zile şi organizaţi-vă timpul pentru a le putea face pe toate. S-ar putea să aveţi parte de achiziţii spontane ori să vă petreceţi timpul liber în compania unei persoane speciale.

Rac

O zi în care vei avea numeroase întâlniri. Nu refuza invitaţia de a vizita mai mulţi prieteni, de a sărbători în oraş sau de a participa la un eveniment cultural. Îţi va fi bine să mai schimbi mediul. Dacă eşti singur, o ieşire în oraş creşte şansele de a atrage privirile şi atenţia. Dar nu exagera cu alcoolul şi cu statul în frig.

Leu

Va fi o zi de sâmbătă monotonă pentru tine şi asta s-ar putea să îşi pară foarte plictisitor. Va trebui să îţi adaptezi planurile după dorinţele celor dragi care vor vrea să stea acasă, eventual să facă şi o mică curăţenie. Nu refuza invitaţia de a te întâlni cu cineva, chiar dacă e vorba despre o persoană mai puţin cunoscută şi apropiată.

Fecioară

E bine ca astăzi să îţi alegi cu grijp cercul în care te vei învârti. E posibil să te trezeşti că eşti exact acolo unde încrederea ta a fost înşelată, ca în povestea cu lupul pus paznic la oi. Cel mai bine concentrează-te asupra mai multor activităţi fizice în aer liber. Şi dacă vremea permite, nu ezita o plimbare în aer liber.

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel