Horoscop, sâmbătă, 15 septembrie, 2018

Crişan Andreescu / 14 sep 2018 / 21:57 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Horoscop. Visul cel mare al Scorpionilor  prinde contur din ce în ce mai bine, ceea ce îi motivează la maximum, pe când viaţa sentimentală a Capricornilor cunoaşte o perspectivă nouă, iar inima acestora  bate mult mai tare, pentru că sunt  atrași de un vis nou.

Horoscop, 15 septembrie 2018, BALANȚĂ

Emoţiile dau în clocot, dar e greu de spus ce simţi. E o combinaţie între nerăbdare şi reţinere, între atracţie şi fugă de ceea ce urmează să se întâmple, încât multă lume va considera că eşti capricios şi schimbător de la o oră la alta. Eşti o fire emotivă, aşa e, treci totul prin prisma inimii, şi te comporţi aşa cum îţi transmite sufletul. Va exista la un moment dat un conflict între minte şi simţire, iar tu vei fi la mijloc neştiind căreia să-i dai prioritate. Ca de obicei, sentimentele sunt cele care înving la tine, dar să nu crezi că ceea ce îţi spune mintea va renunţa aşa de uşor la luptă!

Horoscop, 15 septembrie 2018, SCORPION

Visul tău cel mare prinde contur din ce în ce mai bine, ceea ce te motivează la maximum! Tragi tare, faci paşi mari spre împlinirea lui şi, cât timp depinde numai de eforturile tale, eşti capabil de adevărate minuni. Ai toate motivele de satisfacţie când vezi cum înaintează planurile tale! Unii au spus că visezi mult, că ai ţeluri imposibile, dar le poţi demonstra practic faptul că tu nu numai visezi frumos, dar deţii şi toate instrumentele şi resursele pentru a ajunge acolo unde visezi. Trage tare, pentru că merită eforturile, căci ţinta ta cea mai înaltă este aproape!

Horoscop, 15 septembrie 2018, SĂGETĂTOR

Caută adânc în inima ta cele mai bune soluţii pentru situaţia în care te afli. Nu neapărat experienţa de viaţă are ceva de zis aici, ci sentimentele tale cu privire la ce se petrece. Sunt senzaţii pe care le ţii ascunse în suflet şi care dau indicii cu privire la ce trebuie să faci, totul e să ai curaj să le scoţi la lumină şi să le urmezi. Că e un presentiment negativ, care te trage de mânecă să nu te implici într-o situaţie cu factor de risc sau, dimpotrivă, e o dorinţă puternică de a face ceva, şi dacă îţi urmezi aceste emoţii (pozitive sau negative, aşadar) este exact reacţia potrivită în cazul de faţă. Vezi ce simţi şi acţionează conform trăirilor tale!

Horoscop, 15 septembrie 2018, CAPRICORN

Viaţa sentimentală cunoaşte o perspectivă nouă, iar inima ta bate mult mai tare, pentru că eşti atras de un vis nou. Poate ţi-a atras cineva interesant atenţia şi deja aştepţi cu interes următoarele voastre întâlniri. Persoana iubită devine motorul principal al tuturor deciziilor tale, pentru că, de dragul lui, eşti în stare de acţiuni mult mai îndrăzneţe. Tot ce faci, e în avantajul persoanei iubite, şi când vezi fericirea pe chipul ei, eşti motivat să mergi şi mai departe. Cel drag te apreciază pentru energia pe care o investeşti în relaţia voastră.

Horoscop, 15 septembrie 2018, VĂRSĂTOR

Nu ţine cont de ceilalţi astăzi, pentru că ai libertate totală de mişcare şi de decizie. Poţi deveni un exemplu de reuşită în ochii tuturor prin originalitatea de care dai dovadă. Tu nu mergi pe căi bătătorite, eşti un deschizător de drumuri şi, dacă reuşeşti să-i convingi şi pe alţii să ţi se alăture, succesul nu e departe. Dacă nu există alţii cu veleităţi de lider în anturaj, erijează-te tu în conducător şi du-i pe toţi către rezultatele cele mai bune ale acestei zile. Trebuie să fii tu şeful, altfel simţi că ţi se pun beţe în roate la orice pas.

Horoscop, 15 septembrie 2018, PEȘTI

Nu te crampona de o piedică normală în drumul tău spre rezultatul visat. Dacă ceva te opreşte acum din elan, e un semn bun, în sensul că îţi atrage atenţia că ai scăpat ceva din vedere. Uneori, hopurile pe care le întâlneşti pe parcurs sunt doar un avertisment cu priire la direcţia pe care mergi, la instrumentele de care te foloseşti, deci ar fi nevoie, din când în când, să treci în revistă resursele. Ştii cum se spune: paza bună trece primejdia rea, iar impasul de azi exact acest rol îl are. Să te oblige să deschizi mai bine ochii şi să iei nişte măsuri drastice şi eficiente!

Citeste mai ulte pe teotrandafir.com


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26