Horoscop, sâmbătă, 14 iulie 2018

Horoscop. Pentru Balanță este bine să nu pună la  suflet veştile neplăcute care ajung la urechile lor, iar Săgetătorii sunt  cam sensibili din punct de vedere emoțional.

HOROSCOP BALANȚĂ SÂMBĂTĂ 14 IULIE

Nu pune la suflet veştile neplăcute care ajung azi la urechile tale, ci încearcă să priveşti totul cu o atitudine rece, logică, în care pui accent doar pe ceea ce transmite raţiunea.

A trata o situaţie doar prin prisma sentimentelor, nu e cea mai bună soluţie pentru tine, despre care toată lumea ştie cât de lucid poţi rămâne chiar şi în cele mai sensibile momente.

Cine vrea să te asculte, face bine, chiar dacă nu e întru totul de acord cu concluzia ta strict raţională.

HOROSCOP SCORPION SÂMBĂTĂ 14 IULIE

Nu te crampona de scopul pe care ţi l-ai ales, ci, odată propus, lasă-ţi visul să curgă cum vrea el, fără să controlezi neapărat evoluţia acestuia.

Gata, ai emis dorinţa în univers, acum relaxează-te şi lasă-te purtat de curentul care te va duce exact acolo unde e mai bine pentru tine.

Cu cât încerci să ghidezi tu torentul acesta de idei şi de evenimente, cu atât ocoleşti mai mult ţinta finală, pentru că este un râu care curge aşa cum vrea el spre destinaţie, deci lasă deoparte dorinţa ta fantastică de a da ordine, de a organiza şi de a programa totul în detaliu.

Vine şi succesul, dar nu când vrei tu, şi nici cum vrei tu!

HOROSCOP SĂGETĂTOR SÂMBĂTĂ 14 IULIE

Eşti cam sensibil din punct de vedere emoţional şi, la o stare deja fragilă, orice cuvânt cu tentă negativă are efecte şi mai mari asupra ta.

De fapt, eşti atât de sensibil, încât chiar şi cel mai mic afront te doare, orice aspect ciudat te îngrijorează, şi totul din cauza unui psihic fragil şi pesimist.

Eliberează-te de aceste stări neplăcute, deci, dacă vrei să te linişteşti şi să te eliberezi de povara din suflet, primul pas ar fi să ieşi din mediile încărcate negativ.

Dacă la problemele tale mai vin şi ei cu ale lor, fii sigur că ziua va fi ratată.

HOROSCOP CAPRICORN SÂMBĂTĂ 14 IULIE

Ai impresia că nimic nu merge, dar dacă ai fi mai atent, ţi-ai da seama că problema nu e la tine, ci la anturajul nepotrivit on care ai nimerit.

Te-ai înconjurat de oameni trişti, împovăraţi de probleme care discută pe un ton sumbru, fără să se poată agăţa de nimic bun din preajma lor.

Degeaba gândeşti tu pozitiv dacă ceilalţi te monopolizează cu ale lor, deci ori pleci din aceste medii cât mai repede, ori încerci să le insufli tu lor un dram de bucurie.

Poate te vor asculta.

HOROSCOP VĂRSĂTOR SÂMBĂTĂ 14 IULIE

E o plăcere să-ţi revezi azi rudele mai în vârstă, de la care afli o mulţime de lucruri interesante.

Părinţii au sfaturi bune de dat, deci nu-i ignora şi nici nu considera vorbele lor drept o cicăleală, pentru că va veni o zi când te vei folosi de cele auzite azi de la ei.

Când vei fi părinte, vei transmite şi tu mai departe aceste învăţături ca atare ţine-le bine minte şi transformă-le în principii sănătoase de viaţă.

Prezenţa ta face bine celor dragi ţie, aflaţi deja la vârste onorabile, de aceea ar fi bine să le faci o vizită sau să le dai un semn de viaţă.

HOROSCOP PEȘTI SÂMBĂTĂ 14 IULIE

Faci echipă bună cu un prieten apropiat, dar de data aceasta tu reprezinţi latura raţională a acestui tandem iar celălalt e jumătatea ta emoţională.

De obicei rolurile sunt exact invers, dar eşti persoana cea mai potrivită pentru a analiza lucrurile corect pe toate feţele, pentru a lua decizii clare şi ferme, pentru a înţelege situaţia la justa valoare, fără influenţe emoţionale, aşa cum ar face celălalt.

Vă completaţi perfect unul pe altul şi ar merita să folosiţi această compatibilitate pe cât mai multe planuri.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel