HOROSCOP, sâmbătă, 12 mai, 2018

Trei zodii, lovitură pentru sectorul financiar
Trei zodii, lovitură pentru sectorul financiar

HOROSCOP, sâmbătă, 12 mai, 2018. Pentru săgetători, oboseala își spune cuvântul, pe când cei din balanță vor pleca la drum.

Horoscop 12 mai 2018 Balanță

Poate pleci la drum pentru a revedea rude de departe care te vor primi cu braţele deschise. Deşi pleci cu o uşoară reţinere, de parcă ai fi avut şi alte treburi de făcut în aceeaşi zi, atmosfera care te aşteaptă la destinaţie este atât de veselă, de pozitivă, de tonică, de luminoasă, încât te implici total în ceea ce se petrece acolo.

Poate e momentul unei petreceri, a unei reuniuni de familie, a unei nunţi şi toată lumea se simte bine, deci hai, urcă în maşină sau în tren să ajungi cât mai repede acolo, pentru că va fi exact şansa de a te relaxa şi rupe de tot stresul din zilele anterioare. E doza ta de bucurie!

Horoscop 12 mai 2018 Scorpion

Cu cât stai şi chibzuieşti mai bine situaţia în care te afli, fără a te grăbi să dai un răspuns rapid, cu atât cresc şansele de a face cea mai bună alegere.

Ar fi bine să îţi iei suficient timp de gândire, de analiză la rece, fără ca nimeni să te oblige să te grăbeşti să-ţi exprimi ultimul cuvânt, ca atare fă tot posibilul să treci în revistă problema pe toate planurile, până ce eşti sigur că nu ai scăpat nimic din vedere, la final, vei putea extrage o concluzie sau oferi un răspuns definitiv, dar nu te grăbi. Mai pot apărea idei, informaţii sau soluţii mult mai bune decât cele care ar putea veni la primul impuls, deci e nevoie de timp.

Horoscop 12 mai 2018 Săgetător

Oboseala acumulată în ultima vreme îşi spune cuvântul într-o activitate în care ai nevoie de concentrare, de atenţie, de efort fizic. Nu prea dai randament, poate şi pentru că îţi lipseşte o motivaţie, ceva care să te împingă de la spate, fără să te tot plângi de una, de alta.

Nici anturajul nu prea îţi este de folos, de parcă ai fi nimerit printre oameni la fel de demoralizaţi, de extenuaţi mental sau fizic, de dezinteresaţi de roadele finale ale acestei munci, şi cum nimeni nu reuşeşte să scape de această stare de apatie, nici rezultatele nu se ivesc. Fă un efort să lupţi cu plictiseala!

Horoscop 12 mai 2018 Capricorn

Nu te mai supune atâtor restricţii şi limitări! Oferă-ţi mai multă libertate, ca semn că te iubeşti mai mult pe tine însuţi, fără să te mai supui unor restricţii atât de severe. Ai văzut deja că dacă nu-ţi permiţi diverse acţiuni ci te supui unor limitări foarte dure (de timp, de alimentaţie, de gândire, de mişcare, de alegere), nu faci decât să generezi mari frustrări în interiorul tău.

A nu-ti da voie să faci ba una, ba alta, nu e decât o încercare de a-ţi ţine sub control viaţa, când tu ai înaintea ta perspective imense care merită încercare. Renunţă la nu e voie, la interdicţii şi uşi blocate, şi bucură-te de paleta largă de opţiuni.

Horoscop 12 mai 2018 Vărsător

Ai nevoie de unele garanţii atunci când vine vorba de iubire, de parcă partenerul nu ţi-ar inspira, cel puţin azi, prea multă încredere.

Vrei să staţi de vorbă foarte serios faţă în faţă pentru a stabili nişte detalii care nu mai sunt aşezate la locul lor de la o vreme. Discutaţi despre intenţii de viitor, despre angajamente, despre fidelitate şi încredere, şi discuţia respectivă se dovedeşte a fi extrem de utilă pentru a readuce liniştea în relaţia voastră. Parcă se ridică o povară de peste inimile voastre!

Horoscop 12 mai 2018 Pești

Nu mai amâna decizia capitală în faţa căreia ai ajuns, pentru că nu ar fi decât o pierdere inutilă de timp. Trebuie să spui cât se poate de ferm ce ai ales, încotro vrei să mergi şi nu numai atât, ci să te şi ţii de cuvânt! Eşti persoana potrivită să trasezi azi o direcţie foarte clară spre un ţel la care poţi ajunge, doar că e nevoie de multă răbdare până la concretizarea acestui sens. Important e să iei startul cu dreptul, iar azi pare să vină exact acel moment în care să spui gata: de azi înainte merg numai pe această cale!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel