HOROSCOP, sâmbătă, 12 august 2017

Balanță

Te bucuri de o buna colaborare cu persoanele implicate in acelasi proiect ca si tine. Fiecare separat, aveti interese comune si va uniti fortele pentru a ajunge acolo unde v-ati propus. Nu va subminati unii altora autoritatea, nu va criticati, ci, dimpotriva, descoperiti o cale excelenta de a va completa si a va sustine unii pe altii. Nici urma de competitie sau de egoism aici, incat nici nu-ti vine a crede cat de bine merge relatia. Cat timp fiecare are un rol de jucat aici iar, la final, si ceva de castigat de aici, nu are rost sa va puneti bete in roate, ci sa va sprijiniti reciproc!

Scorpion

Fidelitatea si loialitatea sentimentelor in plan sentimental sunt puse in balanta in cel mai serios mod, dar ai toate sansele sa iesi bine la aceasta judecata. Daca te simti cu musca pe caciula in relatia de suflet, ar fi mai bine sa recunosti singur ca ai gresit, inainte de a fi descoperit, si sa repari de urgenta situatia, ca nu cumva sa genereze crize in lant. O discutie fata in fata, sincera, in care si tu si partenerul spuneti ce aveti pe suflet, poate redresa cu succes o situatie neclara intre voi doi, dar nu incerca sa te ascunzi dupa deget. Adevarul iese oricum la iveala!

Săgetător

Cei care se cred mai puternici decat tine, in anumite privinte, vor privi ciudat atitudinea ta independenta, prin care arati, de fapt, ce vine te descurci de unul singur. Arati ca tu nu ai nevoie de cineva sa te indrume sau sa-ti dea ordine, iar celor autoritari din fire nu prea le convine asta, dar azi ai libertate deplina de decizie si de miscare. Nu asculti de nimeni, nici macar de cei care chiar detin fraiele puterii in privinta ta, pentru ca detii si tu toate resursele necesare pentru a arata ce poti, ce stii, cine esti si de a ajunge la succes prin forte proprii.

Capricorn

Se naste o dorinta noua in inima ta si pui mult suflet in implinirea ei. Daca mai aduni, alaturi de tine, si un grup mai numeros de sustinere, oameni cu aceleasi dorinte ca si tine, v-ati putea uni cu totii fortele in acelasi sens. Cand vezi ca mai sunt si altii care isi doresc acelasi lucru, parca te ambitionezi si mai mult, pentru ca, daca ar veni din jurul tau doar critici si oprelisti, nu ai mai avea aceeasi putere de a ajunge la capat. Speri mult de la acest plan, tocmai pentru ca isi aduc mai multi contributia la reusita lui, dar sufletul acestei actiuni esti tu!

Vărsător

Fii generos cand vine vorba de gesturi de afectiune, deoarece vei fi de-a dreptul incantat cand ii vei vedea pe ceilalti ce bine primesc iubirea ta. Ai atat de multe de oferit incat uiti si de atitudinea ta un pic egoista, despre care vorbesc unii, si de propriile interese, si dai tot ce ai fara a astepta nimic in schimb, stiind cat de multa nevoie au cei dragi de o vorba buna, de un stimulent, de o mana intinsa. Dai dovada de un imens altruism, asezand pe ceilalti pe primul plan, si abia la urma pe tine, dar esti fericit daca ceilalti zambesc.

Pești

A venit momentul sa te intorci un pic in timp la vremuri mult mai frumoase si mai vesele. Parca ai redeveni copil pentru o zi si te simti bine in aceasta postura, lipsit de griji, bucurandu-te de lucruri de altadata care revin acum in actualitate. Poate treci prin locurile copilariei tale. Poate retraiesti un eveniment fericit de demult care te face inca sa te simti bine. Poate iei de la capat o actiune care nu a avut sorti de izbanda candva, dar acum evolueaza incredibil de repede. Arunca, deci, o privire inapoi in trecut pentru ca ceva bun din alte timpuri revine!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel