Horoscop, sâmbătă, 1 septembrie, 2018

Horoscop. 

Horoscop, 1 septembrie 2018, BERBEC

Atenţie la gesturile imprudente sau impulsive, pentru că poţi declanşa o situaţie care nu mai poate fi reparată. Strici ceva ce nu va putea fi remediat, rupi o relaţie care nu va putea fi recâştigată sau iei o decizie fără cale de întoarcere. Atitudinile pripite fără a chibzui atent asupra eventualelor efecte, sunt riscante, pentru că tu nu eşti genul de om gata să spună ultimul cuvânt cu atâta siguranţă. Tu mai ai nevoie de o zi de gândire, să mai aduni informaţie, iar o atitudine radicală nu te reprezintă, de aceea rişti mult dacă o laşi să se manifeste.

Horoscop, 1 septembrie 2018, TAUR

Dacă apare veste de călătorie, ţi-ai şi făcut bagajele, gata de drum, pentru că te cuprinde un dor de ducă ce nu te lasă în pace până în momentul plecării. Vrei să ajungi în locuri prin care nu ai mai fost, vrei aventuri interesante şi excursii palpitante, orice care să te scoată din mediul tău cotidian. Numai printr-o astfel de escapadă simţi că trăieşti cu adevărat, pentru că eşti obosit, stresat şi ai neapărat nevoie de o evadare. Profită de prima ocazie care te trimite departe de casă şi de locurile pe care le frecventezi de obicei, pentru că o schimbare de decor e vitală.

Horoscop, 1 septembrie 2018, GEMENI

Ţii mult la spaţiul tău personal, de aceea nu eşti dispus să deschizi uşa, la propriu sau la figurat, oricărei persoane. Trebuie să-ţi câştige încrederea înainte de a-l accepta în cercul tău intim, de aceea ar fi bine să-i pui la încercare bunele intenţii înainte de a-i permite să se apropie. Intuiţia îţi va atrage atenţia asupra eventualelor sale gânduri ascunse, dar e nevoie de mai multe teste înainte de a-i da acceptul. Indiferent care e planul în care trebuie să accepţi pe cineva nou în preajmă, fii precaut şi cunoaşte-l cât se poate de bine.

Horoscop, 1 septembrie 2018,  RAC

Rutina pare a fi cel mai mare inamic al planurilor tale, pentru că nu-ţi place să te împotmoleşti în cele mai banale detalii. Ai vrea ca toate să meargă direct la ţintă, fără să consumi timp preţios pe paşi pe care-i consideri nesemnificativi. Nu poţi scăpa însă de acele elemente intermediare, ca atare nu le trata cu indiferenţă, pentru că exact acestea pot sta la baza unui eşec când ţi-e lumea mai dragă. Nu le ignora, pentru că ele există!

Horoscop, 1 septembrie 2018, LEU

Intervii la momentul oportun cu o soluţie salvatoare şi atragi respectul şi aprecierile prietenilor. Unii nu au găsit o astfel de idee, dar tu te-ai informat şi ai avut curajul să spui clar ce gândeşti, ca atare, iată, părerea ta contează acum foarte mult. Orice confruntare sau competiţie de idei în care eşti şi tu implicat te poate avea printre învingători, deci nu-ţi fie teamă să-ţi exprimi părerea. Deţii suficientă experienţă acumulată prin studiu, ai toate resursele necesare ca ceea ce emiţi să fie performant şi de calitate!

Horoscop,  1 septembrie 2018,  FECIOARĂ

Oricât de greu ţi-ar fi să spui da, ia-ţi inima în dinţi şi acceptă condiţiile defavorabile de astăzi, pentru că sunt obligatorii pentru a merge mai departe spre ce ţi-ai propus. E tributul care se cere plătit pentru a putea trece la etapa următoare. Sunt şi momente în care trebuie să accepţi situaţii dificile şi umilitoare, dar compromisurile fac parte din felul tău normal de a fi şi nu ţi-e greu să le accepţi. Eşti conştient că, fără aceste sacrificii de pe parcurs, nu-ţi vei putea atinge scopul, deci taci şi înghiţi. Într-o zi îţi vei lua revanşa!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel