HOROSCOP, sâmbătă, 1 aprilie, 2017

Berbec

E o zi mai libera in care ai starea si timpul potrivit pentru a analiza un pic ce ai de facut in perioada urmatoare. Desi rezultatul te cam sperie, inainte de a deveni nervos si a-ti sari tandara, analizeaza un pic si gravitatea acestor aspecte, nu doar numarul lor. Daca le asezi pe toate pe o lista, da, par multe, dar daca le-ai lua la bani marunti, ti-ai da seama ca sunt chestiuni minore. Multe si marunte, la urma urmei, incat ar fi de ajuns un efort suplimentar de vointa si ai sterge dintr-o data cateva puncte de pe lista ta. Nu te ingrijora ca s-au acumulat atatea, ci ia-le pe rand, una cate una, pentru ca sunt usoare si scapi repede de ele.

Taur

Ai noroc la bani astazi, pentru ca, pe langa sursa ta principala de venit pe care te poti baza, s-ar putea sa mai apara una exact cand aveai mai mare nevoie de o infuzie de capital. Dar banii, desi au de unde sa vina, se si duc, pentru ca aceeasi bani ii ai deja programati pe caprarii pentru a face fata unei liste lungi de cheltuieli. Dar altceva e sa platesti facturile cand ai suficienti bani la dispozitie decat sa tragi de fiecare leut. Sentimentul de prosperitate care te cuprinde azi e benefic pentru a-ti decide corect toate afacerile, fara a dezechilibra deloc balanta. Banii vin, banii se duc, important e ca echilibrul se mentine.

 Gemeni

Cu cat pastrezi discutia pe un ton mai bland si mai pasnic, cu atat sansele de a aplana orice problemele de cuplu sunt mai mari. Discuta cu jumatatea ta cu multa toleranta si diplomatie, tine-ti sub control nervii sau furia, si adu-ti aminte ca intotdeauna exista o solutie chiar si la cele mai neplacute conflicte. Stati de vorba, va ascultati reciproc opiniile si pozitia, si vei vedea ca orice disputa se poate aplana ca prin farmec. Chiar si vechi neintelegeri sentimentale pot cunoaste acum o echilibrare, fiind o zi buna pentru impacari, reconcilieri sau reluarea unor relatii ajunse in impas. Fiecare tabara vrea asta!

Rac

Daca o anumita relatie lasa de dorit si nu mai gasesti cai de a te apropia de acel om care iti creeaza neplaceri, ar fi bine sa te gandesti inca o data daca merita efortul de a lupta pentru ea. Cu siguranta, din alta directie, ai primi mult mai mult si ai fi mult mai fericit, dar daca tu te cramponezi neaparat de cineva, nimeni nu te poate opri sa-ti oferi singur motive de dezamagire. Ai vazut de atatea ori ca acea persoana de care te tii cu dintii nu merita nici pe departe dragostea sau increderea ta! Rupe-te de ea si cauta in jurul tau alti oameni care ar avea mai multe de oferit si mult mai placute inimii tale! Fii pregatit sa spui cuiva adio pentru a spune bun venit... altei persoane!

Leu

Permite-ti o zi in care sa nu faci altceva decat sa dormi, sa te odihnesti, sa stai cu ochii in tavan si sa visezi la ceea ce iti doresti tu cel mai mult. Ai nevoie si de astfel de momente de repaus, de visare, de relaxare totala in care sa nu te obosesti cu nimic, decat cu planificarea unora din cele mai frumoase etape ale vietii tale de acum incolo. Poti descoperi, in momentele tale de sondare a psihicului tau, cat de multe lucruri ai dori sa primesti de la viata, dar nu ai stiut sa exprimi in cuvintele visele tale. Fa-o acum, cu incredere majora, convins ca e o perioada a miracolelor cand dorintele sunt auzite. Cere ce iti doresti cu mai multa deschidere!

Fecioara

Ai sansa de a reintra intr-un grup din care ai facut candva parte, dar, din diverse motive, te-ai retras pentru ca nu te mai simteai bine. Atmosfera se stricase si nu mai aveai nicio placere sa te vezi cu acei oameni, dar azi ceva te cheama inapoi, dornic sa ierti ceea ce a generat candva suferinte si deceptii. Se pare ca si ei doreau acelasi lucru la fel de mult, dar niciunul nu-si lua inima in dinti ca sa redeschida calea spre dialog si impacare. Poti fi tu acela, pentru ca esti mai ingaduitor, capabil sa ierti, deci aduna cumva grupul si propune impacarea. S-ar putea ca toti sa fi asteptat acest moment cu speranta si iata, chiar sunt sanse sa se intample!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel