Horoscop rune 27 martie - 2 aprilie 2023. Nativii de foc, săptămână în care dau lovitura pe toate planurile

foto captură video
foto captură video

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru următoarea săptămână. 

"Berbecii vor afla foarte curând un adevăr important care le va marca viața sau, pur și simplu, le-o va schimba. Atenție la ce ați făcut anterior!

Taurii primesc un mesaj. E o săptămână plină de mesaje scrise, vorbite sau puteți primi mailuri. Trebuie să vă pregătiți să-l recepționați. Dacă știu să analizeze acel mesaj, aparent misterios, vor avea mult de câștigat.

Gemenii au o perioadă în care li se recomandă să aibă forță, putere și tărie, pentru că au de trecut peste momente mai anevoioase, cu încărcătură mai puțin pozitivă.

Racii dau lovitura și se produce un salt rapid și calitativ în existența lor. Este săptămâna în care un mare vis poate deveni realitate. Succesele se țin de ei!

Leii sunt protejați de Dumnezeu. Se vor simți în siguranță în fața forțelor malefice care îi înconjoară în Univers și în fața gurilor clevetitoare, a oamenilor invidioși și frustrați care le vor răul", a spus Mihai Voropchievici, conform Fanatik.

"Nativii de foc dau lovitura pe toate planurile"

"Fecioarele vor trebui să se pregătească să înceapă o viață nouă, un soi de revigorare sau renaștere în planul disponibilităților fizice și pshice. Nativii de pământ vor avea ocazia să facă lucruri pe care le-au tot amânat. Este un moment bun pentru ei, în oricare zi din săptămână, să își dea un restart benefic.

Balanțele au o săptămână în care pot declanșa uraganul, o bătălie furtunoasă, o dispută, dar runa le spune să rămână calmi. Totul se rezolvă dacă apelează la răbdare și calm.

Scorpionii sunt anunțați că trebuie să își mobilizeze forțele pentru a-și consolida poziția în familie, în societate și la serviciu. Numai așa vor triumfa. Au de muncit puțin, dar eforturile lor nu vor fi deloc în van!

Săgetătorii sunt norocoși prin runa extrasă Wunjo! Nativii de foc au o săptămână în care dau lovitura pe toate planurile. Este una din săptămânile lor de aur!

Capricornii trebuie să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore. Urmează 7 zile pline de noutăți, de momente care le pot schimba viața în bine, desigur!

Vărsătorii sunt sfătuiți să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecute, să lase și necazurile în urmă. Dacă se detașează de trecut, vor trăi mai împăcați și mai fericiți.

Peștișorii sunt atenționați că vor primi vești bune. S-ar putea să fie un cadou surpriză sau o sumă importantă de bani. Iată că și pentru Pești veștile sunt cât se poate de bune. Ei sunt, de altfel, în general, răsfățați de astre. În săptămâna 27 martie-2 aprilie 2023, nu ”scapă” de acel dram de noroc cu care au fost hărăziți de la naștere!", a concluzionat numerologul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel