Horoscop RUNE 27 februarie - 5 martie. Mihai Voropchievici, pentru o zodie: Ați câștigat pe toate planurile, să fiți siguri!

Horoscop RUNE/ Mihai Voropchievici, previziuni pentru ZODII
Horoscop RUNE/ Mihai Voropchievici, previziuni pentru ZODII

Horoscop RUNE 27 februarie - 5 martie. Iată ce anunță runele pentru perioada următoare. 

Numerologul Mihai Voropchievici a adus, la Antena 3, principalele previziuni ale runelor pentru fiecare zodie: 

Horoscop rune Berbec. Va găsi în sfârșit răspunsul la problema care l-a frământat pe el de mai multă vreme și pe care acum o poate rezolva numai dacă se angajează într-o discuție sinceră și cu ceilalți membrii de familie sau cu prieteni, cu apropiați. Cu alte cuvinte, Berbecule nu acționa singur. Ai nevoie de ajutoare și ajutoarele sunt în jurul tău.

Horoscop rune Taur. I-a lovit norocul. Au o săptămână în care pot face toate năzdrăvăniile deoarece a ieșit Wunjo. Dacă din întâmplare ați ales acest simbol, ați câștigat pe toate planurile, să fiți siguri. Nu să credeți, să fiți siguri! Aici nu mai merge cu povești, sunt certitudini.

Horoscop rune Gemeni. Să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte, foarte importante, cât de curând. Fiți pregătiți să întâmpinați această schimbare. Nu prea le arde lor de schimbări, dar n-au încotro.

Horoscop rune Rac. Sunteți pus pe scandal. O săptămână e bine, una e nervos. Nu mai faceți scandal, bătălii furtunoase. Rămâneți calmi, pentru că totul se aranjează.

Horoscop rune Leu. Cadouri surpriză sau o sumă de bani importantă. Asta înseamnă că vor primi și alte vești bune. Au trecut sărbătorile, dar merge.

Citește și: Horoscop primăvară 2023. Mihai Voropchievici: Zodia care se va bucura de toți banii pe care i-a strâns până acum

Horoscop rune Fecioară. Își pune coada pe spinare și începe să caute un apartament, o casă nouă. Dar, sunt și Fecioare care vor dori să schimbe locul de muncă, deci un serviciu mai favorabil. În tot cazul, Fecioarele vor acționa fantastic de favorabil într-o problemă care îi interesează. Deci câștigurile sunt tot de partea lor. Că e una, că e aia, dar pot să fie și ambele - și casă și serviciu. Acelea sunt cele mai norocoase Fecioare.

Horoscop rune Balanță. Au intrat în grațiile unor persoane. O certitudine spune că cineva care se gândește intens la tine îți va trimite un cadou minunat. 

Horoscop rune Scorpion. Atenție! Veți primi un mesaj misterios, la fel cum sunteți și voi. Fiți pregătiți să-l recepționați. Chiar dacă ați auzit că ați primit un mesaj, nu spuneți că-l citiți mai târziu. E urgent să-l citiți acum, că nu știți ce vă așteaptă. Lucruri bune vin și le pierdeți. 

Horoscop rune Săgetător. Se asociază cu Racii, vor avea o mică bătălie. Fiți siguri că veți câștiga tot voi! 

Citește și: ”Până la final de martie nu prea veți ști de viața voastră”. Avertisment pentru cei cu marcaj de Vărsător, Taur, Leu și Scorpion

Horoscop rune Capricorn. O suită de schimbări majore într-un viitor foarte apropiat. Trebuie să fiți pregătiți pentru ele. Nu prea acceptă schimbările, dar și când vin, le provoacă și le amplifică.

Horoscop rune Vărsător. Lăsați grijile legate de trecut, toate problemele care vă frământă. Lăsați necazurile în urmă și pregătiți-vă pentru o săptămână mult mai bună.

Horoscop rune Pești. Trebuie să aveți răbdare. Nu forțați mâna norocului. Toate surprizele plăcute sunt pregătite doar pentru Peștii care știu să aștepte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel