Horoscop rune 20 - 26 iunie 2022. Numerolog Mihai Voropchievici: Zodia protejată de Wunjo. Cine are protecție divină

captură Antena 3
captură Antena 3

Numerologul Mihai Voropchievici a adus horoscopul runelor pentru săptămâna 20 - 26 iunie 2022. 

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3, în emisiunea ”Adevăruri Ascunse” previziunile runelor pentru săptămâna 20 - 26 iunie 2022. 

Horoscop rune 20 - 26 iunie 2022. BERBEC Rămâneți acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante. Fiți pregătiți! Sunt lucruri care vor fi rezolvate. 

Horoscop rune 20 - 26 iunie 2022. TAUR Intră într-o nebuloasă, nu comunică cu toată lumea, au nevoie de o pauză sufletească, de regenerare. 

Horoscop rune 20 - 26 iunie 2022. GEMENI În sfârșit, pot găsi rezolvarea tuturor problemelor, împreună cu ceilalți. 

Horoscop rune 20 - 26 iunie 2022. RAC E pus pe bătălii, vrea să se mai certe cu cineva, dar runa îi spune că nu e nevoie de bătălie. 

Horoscop rune 20 - 26 iunie 2022. LEU E pregătit să înceapă o viață nouă, o revigorare în toate planurile. 

Horoscop rune 20 - 26 iunie 2022. FECIOARĂ Fertilitate și belșug pentru Fecioare, toate visurile se vor împlini. 

Horoscop rune 20 - 26 iunie 2022. BALANȚĂ Lăsați în urmă toate grijile, toate problemele și toate necazurile, urmează o săptămână bună. 

Horoscop rune 20 - 26 iunie 2022. SCORPION Cineva care se gândește intens la ei le vor trimite un cadou minunat. 

Horoscop rune 20 - 26 iunie 2022. SĂGETĂTOR Runa Wunjo (a bucuriei)  îl face pe Săgetător câștigător. 

Horoscop rune 20 - 26 iunie 2022. CAPRICORN Se află pe punctul de a se muta din casă sau serviciu, caută noi opțiuni. 

Horoscop rune 20 - 26 iunie 2022. VĂRSĂTOR Astrele vă anunță o călătorie. Sunteți pregătit să vă faceți bagajele? 

Horoscop rune 20 - 26 iunie 2022. PEȘTI Protecție divină! Au protecție din toate punctele de vedere, împotriva forțelor malefice care-i înconjoară. 

Horoscopul verii

La începutul lunii iunie, numerologul  Mihai Voropchievici a adus și previziunile runelor pentru vara lui 2022. 

Conform acestuia, Berbecii singuri își vor găsi dragostea în această vară, fiind o perioadă prielnică. Obligatoriu este să accepte ofertele, le transmite Mihai Voropchievici: ”Să nu fie pretenţioşi şi să caute zeiţa frumuseţii”. Și pe plan financiar le va fi bine. Au nişte oscilaţii, ceea ce-i determină să cheltuiască mai mult. 

Taurii se bucură de tot ce au acumulat în iarna și-n primăvara trecută. Se concentrează pe domeniul financiar, având noroc de bani. Câştigurile vor veni de la sine, spune numerologul. 

Pentru Gemeni, distracția va fi pe primul plan. ”Vor încerca să se simtă în largul lor. Petrecerile vor fi la cote înainte” spune numerologul, care le atrage atenția să nu cadă în extreme. 

Racii au o perioadă de muncă, dar vor câștiga și mai mulți bani. Au șanse mari să descopere ce-și doresc cu adevărat. 

Leii pe o parte fac bani, pe cealaltă cheltuie. Și totuși, vor avea o vară grozavă în care se vor bucura de oameni noi. 

Fecioarele își petrec vara cu economie, nu și-au planificat ce să facă. Se anunță provocări spre toamnă. Este o perioadă de relaxare, dar și de muncă. 

Balanțele își vor petrece vara alături de familie. Și în plan sentimental se anunță lucruri frumoase. Se pot îndrăgosti şi să aibă parte de povestea de iubire pe care o aşteptau de mult, anunță Mihai Voropchievici. 

Scorpionii vor călători mult. Au și economisit la fel de mult. Stau foarte bine în plan financiar, dar vor să se relaxeze în locaţii mai deosebite, spune numerologul. 

Pentru Săgetători se anunță o vară plină de provocări. Vor realiza tot ce-și doresc, se vor iubi mai mult, iar dorințele vor deveni realitate. 

Capricornii vor alege între distracție și investiții pe termen lung. Vor căuta să-şi stabilească toate priorităţile. Călătoresc puţin şi investesc, spune Voropchievici. 

Vărsătorii, în schimb, își pun hobby-urile pe primul loc. Vor lăsa deoparte vacanţele, pentru a-şi face micile plăceri. Se adâncesc în pasiuni. Vara asta s-ar putea să fie perioada cu momentul oportun pentru a-şi pune în aplicare aceste plăceri, conform lui Mihai Voropchievici. 

Peștii au o stare de bine, au partenerul aproape, vor avea și o vacanță pe cinste. Toate astrele şi runele bune vin la ei. Trebuie să profite de orice moment, conchide previziunile Mihai Voropchievici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel