EXCLUSIV  Horoscop Paște 2019. Zodia care riscă să rămână singură. Astrolog DCNews: Veți fi printre cei mai supărați

Zodia care riscă să îndepărteze lumea
Zodia care riscă să îndepărteze lumea

Astrologul Daniela Simulescu a prezentat previziunile pentru fiecare zodie pentru ziua de Paște în cadrul emisiunii săptămânale de la DCNews. Nativii unei zodii riscă să îndepărteze oamenii de lângă ei prin acțiunile și gesturile pe care le vor face.

Nativii Săgetător vor dori să debordeze în tot ceea ce înseamnă obiceiuri, ritualuri. Nu este un lucru rău, doar că atunci când avem un exces de zen, nu toată lumea din jur este pregătită pentru acesta. În momentul în care nu faci un lucru corect, Săgetătorii, nu neapărat că te vor critica, dar se vor lăuda pe sine. 

Încercați când sunteți cu cei dragi să nu vă laudați. Nu neapărat să îi criticați, dar dacă vă arătați cum sunteți voi, ce ați reușit voi, riscați să îi faceți pe ceilalți să înțeleagă că nu sunt la nivelul vostru. Veți reuși să îi îndepărtați mai mult și nu e bine.

Să păstrăm câteva minute, să răsuflăm puternic, să ciocnim un ou și să ne dăm seama că nu toată lumea a avut trecutul nostru, nu toată lumea a avut posibilitățile noastre, nu toată lumea a avut creierul nostru și trebuie să îi acceptăm așa cum sunt.

Reacțiile nu vor fi plăcute. Veți fi printre cei mai supărați. Rezultatele nu vor fi cele scontate cu toate eforturile deschide. Dacă sunteți Săgetător, spuneți o rugăciune, a spus astrologul Daniela Simulescu la DCNews.

Vezi previziunile pentru fiecare zodie AICI

Vezi și: Paște, consum excesiv de ouă și miel. Este un pericol. Nu aș vrea să spun eu...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel