HOROSCOP, miercuri, 7 februarie 2018

Berbec

Nu te rupe de restul lumii, nu face opinie separata, pentru ca esti si tu parte dintr-un intreg.

Trebuie sa te raportezi permanent la cei din jurul tau, pentru ca nu esti nici exclus, asa cum ti se pare, dar nici mai special: esti la fel ca toata lumea.

Azi vei intelege altfel apartenenta ta la acest cadru mai larg de persoane, pentru ca descoperi ca esti ca oricine altcineva, gandesti ca ei, reactionezi ca ei, deci esti si tu unul ca oricare.

Adapteaza-te acestui mediu fara nici un fel de rezerve, si incearca sa legi mai bine relatiile cu cei din jur, aratandu-le ca nu va diferentiaza absolut nimic: nici varsta, nici rangul social, nici averea, nici sexul. Din parti atat de diverse se formeaza intregul.

Taur 

Este o zi extrem de oscilanta, pentru ca treci de la plus la minus si de la bucurie la tristete de la o ora la alta.

Cu alte cuvinte, ai parte de ambele fete ale moenedei intr-o singura zi, tocmai de aceea numai de tine depinde cum tii sub control aceste trairi, ca sa nu lasi pe niciuna sa te copleseasca.

Fiecare dintre aceste atitudini contrare se potriveste unei anumite situatii, deci aici intervine intuitia ta, pentru a te folosi de starea ta in locul si momentul oportun.

Gemeni 

Calatoria pe care o faci acum – ca e una la propriu sau la figurat – are efecte puternice asupra ta, pentru ca te intorci acasa cu alt tonus.

Mai bun, mai increzator, mai optimist, semn ca pe parcursul acestui drum ai descoperit aspecte care iti dau acum alt chef de actiune.

Intalnesti oameni care te stimuleaza sa faci lucruri noi, treci prin locuri care te incarca de o energie pozitiva, afli informatii care deschid noi perspective asupra viitorului, semn ca, din cand in cand, e nevoie sa iesi din mediul tau obisnuit si stramt pentru a-ti umple bateriile. Poate fi un sens nou de explorat si care te duce foarte repede spre o destinatie atractiva.

Rac

Ai prefera ca lumea sa nu te caute azi, sa nu-ti treaca nimeni pragul si sa te lase in pace pentru ca tot ce-ti doresti e putina liniste si detasare de toate.

Accepti anonimatul cu draga inima, pentru ca numai asa vei scapa de musafiri nepoftiti si de telefoane la ore nepotrivite.

Popularitatea si amabilitatea nu sunt intotdeauna un avantaj pentru tine, pentru ca asa te pricopsesti mereu cu un anturaj care te inconjoara, dar sa nu crezi ca o face dezinteresat, doar pentru ca esti simpatic...

Leu 

Tu esti un pic mai diferit decat restul lumii, dai dovada de o originalitate de multe ori greu de inteles, poate pentru ca esti un excentric, un avangardist, un rebel in multe privinte, dar vei vedea ca, asa ciudat cum esti, multa lume depinde de deciziile tale.

Unii s-au saturat de rutina, de monotonie, de lucrurile pe care le fac la fel de ani de zile si te privesc azi ca pe eroul lor salvator.

Tu le arati alta cale decat tot ce au incercat ei inainte si, desi pare complet ciudata si riscanta pentru ei, te vor urma cu incredere deplina, ca si cum tu esti iesirea lor din banal.

Fecioară

Tot elanul tau este tinut in frau de o serie de conditii defavorabile actiunii pe care doresti sa o pornesti.

Desi detii toate resursele necesare pentru a evolua repede spre succesul visat, nu depinde numai de tine sa incepi acum acest proiect, tocmai de aceea simti ca ceva te trage mereu inapoi.

Poate e chiar propria ta frica de a nu gresi, dar daca te motivezi mai bine, vei depasi si rezervele, si piedicile care vin din tine, cat si pe cele puse de ceilalti.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel