Horoscop, miercuri, 5 septembrie, 2018

Zodii
Zodii

Horoscop. Scorpionii să nu compare norocul lor  cu al altora, pentru că viaţa nu e echitabilă pentru toată lumea. Vărsătorii au făcut cândva un mare sacrificiu de dragul unei persoane şi își  aduce aminte, subtil, de ce a făcut pentru ea.

Horoscop, 5 septembrie 2018, BALANȚĂ

Contactul cu autorităţile are un efect stimulator asupra ta, de parcă ţi-ar mări voinţa de a demonstra că ai dreptate în ciuda criticilor care vin de la acestea. Conflictele la vârf pot fi aprinse, dar deţii toate resursele pentru a-ţi susţine punctul de vedere şi chiar a repurta o victorie de răsunet în faţa celor care, prin funcţie sau rang, cred că au dreptul să facă sau să spună orice.

Nu e aşa şi le vei demonstra că, de pe poziţia ta, poţi avea ultimul cuvânt apelând la alte argumente decât forţă, aroganţă sau superioritate.

Horoscop, 5 septembrie 2018, SCORPION

Nu compara norocul tău cu al altora, pentru că viaţa nu e echitabilă pentru toată lumea. Nu pleca urechea la poveştile triste ale celor din jur când ţie îţi merge de minune şi nici invers, nu te gândi de ce cel de lângă tine râde când tu nu ştii cum să mai depăşeşti cine ştie ce moment critic. Roata vieţii se învârteşte şi fiecare trece şi prin momentele de vârf, şi prin cele din prăpastie, ca atare ai răbdare pentru că toate îţi revin la un moment dat. Nimic nu durează veşnic: nici fericirea – nici nefericirea, nici norocul – nici ghinionul, deci fii cumpătat când vine vorba să judeci viaţa ta sau a altora prin comparaţie.

Horoscop, 5 septembrie 2018, SĂGETĂTOR

Munca ta dă roade mai bune decât te-ai aşteptat şi e normal să devii din ce în ce mai dornic să duci mai departe ce ai început. Se prefigurează o recoltă bogată, metaforic vorbind, semn că ai investit tot ce ai avut mai bun în tine pentru a face aceşti paşi mari înainte.

Adevărul e că ai fost foarte bine susţinut şi stimulat de o persoană care a pus umărul efectiv la reuşita ta, deci, dacă a venit vremea recoltei, n-ar fi rău să fie şi vremea recunoştinţei. Mulţumeşte-i, deci, recompensează-l cumva, pentru că fără ajutorul său concret, roadele nu ar fi fost la fel de bune!

Horoscop, 5 septembrie 2018, CAPRICORN

Eşti cam influenţabil şi toate poveştile care ajung la urechile tale te fac să-ţi pierzi curajul de a duce mai departe ce ai început. Unii îţi vorbesc despre viitorul acestui proiect în cele mai sumbre note, alţii te fac să te îndoieşti că faci ceea ce trebuie şi cum nu eşti foarte ferm pe poziţie, ci de-a dreptul oscilant, după cum bate vântul, eşti blocat în neputinţă şi nesiguranţă. Nu eşti aşa de obicei, dar azi parcă ai crede şi pe unii, şi pe alţii, fără să poţi lua decizii cu propria ta minte. Mai lasă lucrurile să se aşeze, pentru că momentan nu ai tăria de a trage linie finală.

Horoscop, 5 septembrie 2018, VĂRSĂTOR

Ai făcut cândva un mare sacrificiu de dragul unei persoane şi îi aduci aminte, subtil, de ce ai făcut pentru ea. A venit vremea să îţi întoarcă serviciile şi să facă şi el ceva similar pentru tine, dar te dezamăgeşte profund. Chiar dacă eşti genul de persoană care e capabil de orice pentru a-i face cuiva drag pe plac, iată că unii uită să îţi mulţumească sau să îţi aprecieze gesturile de prietenie.

Ba chiar îţi pot răspunde agresiv, cum nu ai merita... E o lecţie bună să nu te mai dedici altora, să nu preiei pe umerii tăi sarcini care nu te privesc, pentru că unii doar vor profita de bunătatea ta şi atât.

Horoscop, 5 septembrie 2018, PEȘTI

Nu te poţi baza azi pe sprijinul unui prieten care a promis multe: că va fi lângă tine când ai nevoie, că îţi va face un anumit serviciu atunci când îl vei solicita, că are el cunoştinţe suspuse pentru a interveni pe lângă ele în favoarea ta. Aiurea.... nu se ţine de cuvânt şi regreţi amarnic că ai avut încredere în el.

Dacă te-ai fi bazat numai pe forţele proprii, acum ai fi ajuns deja la rezultatele visate, dar ai sperat că drumul până la succes va fi mai uşor dacă cineva cu atâtea influenţe şi resurse este alături de tine, dar nu a fost decât gura de el!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel