Horoscop, miercuri, 30 mai, 2018

Horoscop. Pentru vărsători, astrele  spun  să nu se implice deocamdată într-o direcţie aflată încă la început, iar pentru capricorni veștile vor veni de departe.

HOROSCOP BALANȚĂ 30 mai

Ai multe lucruri de făcut, dar reuşeşti tu să te învârţi în aşa fel încât să nu rămână nimic nerezolvat. Nu sunt decât activităţi de rutină, şi tocmai pentru că sunt uşoare, le ştergi imediat de pe lista de sarcini astfel încât să te poţi bucura şi de câteva ore de relaxare.

Pe lângă multiple chestiuni banale mai pot apărea şi altele neprevăzute, dar par nesemnificative ca să le consideri într-atât de grele încât să nu le poţi rezolva repede. Îţi iei de-o grijă şi mai apoi intri în atmosfera calma după care tânjeai.

HOROSCOP SCORPION 30 mai

Îţi place să deţii controlul absolut în situaţia în care te afli, însă nu toate depind numai de tine. Eşti implicat într-o acţiune la care participă şi alte persoane, poate la fel de orgolioase ca tine, poate la fel de dornice să fie ei şefii, deci de aici se pot naşte conflicte aprinse. Fiecare are personalitatea sa puternică şi de la o banală dispută la o luptă crâncenă nu mai e decât un pas.

Nu îi poţi domina pe ceilalţi, aşa cum ţi-ar plăcea, dar nici să fii tu condus de alţii nu tolerezi, încât e normal să te ridici pentru dreptul tău de a vorbi şi acţiona în voie. Încearcă să priveşti lucrurile cu un dram de lejeritate, nu atât de încrâncenat. Cu cât vrei să le controlezi mai mult, cu atât te enervezi mai tare!

HOROSCOP SĂGETĂTOR 30 mai

Nu asculta ce-ţi transmite azi persoana care îţi ţine companie, pentru că interesele sale se vor dovedi a fi egoiste şi periculoase pentru tine. Are sigur ceva de ascuns, deşi disimulează perfect ceea ce gândeşte cu adevărat, dar flerul tău îţi atrage atenţia la timp că nu e ceea ce pare.

Simţi de la o poştă ipocrizia şi falsitatea celor care ţi se bagă pe sub piele şi reuşeşti să iei măsuri pentru a-i ţine la distanţă înainte de a interveni cu ceva în treburile tale. Minciuna lor poate strica totul.

HOROSCOP CAPRICORN 30 mai

Veştile care vin astăzi de departe au o semnificaţie cu totul specială asupra ta, pentru că te impresionează la maximum. Poate sunt veşti importante despre cei dragi de peste hotare care te mişcă atât de mult, încât eşti în stare să urci în primul avion şi să ajungi la ei, acolo!

Pe de altă parte, şi călătoriile pe care le faci acum sau eventualele deplasări pe care le programezi astăzi pentru perioada următoare au o influenţă majoră asupra psihicului tău, pentru că generează o stare de nerăbdare fantastică, de parcă nu mai poţi aştepta până ce ajungi la destinaţie. Dacă ai putea, ai porni acum la drum!

HOROSCOP VĂRSĂTOR 30 mai

Ceva îţi spune să nu te implici deocamdată într-o direcţie aflată încă la început. Nu ai toate informaţiile de care ai nevoie, ci acestea ar putea să mai apară pe parcurs.

Ar fi bine, aşadar, să mai aştepţi o vreme până se vor clarifica detaliile acoperite, deocamdată, de incertitudine Daca esti o fire indecisă, de felul tău, o astfel de situaţie te încurcă şi mai tare, dar nu trebuie să renunţi, ci doar să mai aştepţi o vreme până se limpezesc orizonturile. Direcţia e bună, doar momentul nu e potrivit!

HOROSCOP PEȘTI 30 mai

Primeşti o invitaţie foarte plăcută de a merge într-o călătorie, de a ieşi la o plimbare sau de a mai schimba un pic decorul şi preocupările. Nu refuza ocaziile excelente ce se pot ivi din toate părţile, ba chiar există şansa de a onora mai multe invitaţii la fel de interesante care ţi-ar putea transforma ziua într-un motiv de bucurie.

Ai şansa de a întâlni oameni cu care te vei simţi bine, cu care comunici extrem de uşor, poate chiar de a-ţi mări cercul de prieteni şi cunoştinţe cu noi nume. Poate pleci cu inima îndoită la drum, dar pe parcurs te vei relaxa de minune.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel