HOROSCOP, miercuri, 30 august 2017

Berbec

Ai multe lucruri de facut, agenda e arhi-plina, dar cand incepi sa le iei la bani marunti, iti dai seama ca sunt niste maruntisuri. Ai noroc, sunt floare la ureche pentru tine, deci te poti concentra serios pe parcursul zilei de munca pentru a le sterge pe toate de pe lista. Dupa ce vei scapa de ele, te vei putea gandi si la alte proiecte mai importante, dar deocamdata ar fi bine sa te despovarezi de astfel de aspecte neimportante, altfel le vei duce pe tine in spate ca restante de care tot va trebui odata sa te ocupi. Azi le-ai putea termina pe toate dintr-o suflare.

Taur

Nu prea te poti baza pe sfaturile sau pe ajutorul prietenului care se ofera sa te ajute, pentru ca nu-ti inspira prea multa credibilitate. Ori a mai incercat si altadata sa te ajute si nu i-a iesit, ori stii din experienta proprie ca nu are cu ce te ajuta, ca mai degraba ar merita el ajutat! Este un om fara experienta de viata care promite ceva ce nu poate oferi, ca atare ar fi bine sa te descurci singur, ca sa nu-ti pierzi vremea cu persoane prea tinere, incompetente sau laudaroase. Cauta compania unor oameni inteligenti, suspusi, cu experienta, nu numai pentru ca ei iti vor deschide mai usor unele usi, ci si pentru ca ai si tu multe de invatat de la ei. Cheama un expert la nevoie, nu te baza pe oricine!

Gemeni

Chiar daca nu ai curaj sa spui chiar acum, pe loc, ca planul la care visezi este In totalitate realizabil, nu te lua dupa senzatia de moment. Da, poate exista si animozitati, poate ai dat piept cu suficiente amanari si refuzuri, dar ai sa vezi intr-o zi ca toate aceste piedici de pe parcurs au avut rostul lor. Cui ii plac usile trantite in nas, ai sa spui? Nimanui, dar cand vei ajunge la final vei intelege, ba chiar vei aprecia, ca ti s-au dat atatea hopuri pe parcurs, pentru ca si ele faceau parte din scoala vietii. Ai invatat sa lupti, sa nu renunti, sa crezi cu tarie in succesul final, sa nu abandonezi, altfel cum ai fi aflat ca le poti face pe toate? Nu tot ce pare greu sau rau, la prima vedere, chiar e in dezavantajul tau!

Rac

Meriti tot ce e mai bun, deci ajunge doar sa privesti spre cer si sa ceri ceea ce vrei sa primesti. Vei fi rasplatit din belsug, pentru ca tot ce faci, tot ce reprezinti e felul in care Dumnezeu te-a lasat pe pamant si daca El te iubeste asa, tu de ce te-ai privi cu alti ochi? Ai putea primi azi un semn divin, un fel de miracol sau o strafulgerare de gand extraordinar care iti transmite ca esti o persoana speciala si ca cineva acolo sus te iubeste! Profita de aceasta senzatie superba ca esti ocrotit, ca esti iubit si apreciat, ca esti in siguranta, si indrazneste sa ceri si mai mult. Meriti, pentru ca si tu ai facut atatea lucruri minunate!

Leu

Adu-ti aminte de vremea cand erai copil si comporta-te ca atunci. Elibereaza-te de griji, de frici, de stresul varstei actuale. Simte-te bine, liber sa faci ce vrei, redescopera copilul din tine. Iti dedici timpul lucrurilor frumoase, jucause si simple ale vietii alaturi de cei mici care sunt incantati de atentia pe care le-o acorzi. In fond, in adancul sufletului, ai ramas si tu ca si ei, un copil dornic de distractie si joaca, deci lasa la o parte problemele specifice adultilor. Chiar daca ai in agenda mai multe treburi de om mare, trateaza-le cu un soi de lejeritate si divertisment, ca si cum ar fi floare la ureche si ai sa vezi ce repede le duci la indeplinire.

Fecioara

Ai senzatia ca ti se pun in cale numai piedici de natura legala si, cu atatea interdictii, e greu de crezut ca vei ajunge undeva. Mereu ti se spune ca nu ai voie, ca nu e corect, ca nu e legal ceea ce vrei sa faci, de aceea trebuie sa gasesti o portita de iesire din stransoarea acestor restrictii enervante. Tot vei gasi tu o solutie de a ajunge acolo unde ti-ai propus evitand legile severe impuse de cei puternici, dar nu uita un lucru: a evita legea nu inseamna a o incalca, ci a ajunge totusi la scopurile tale cu mijloace corecte.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel