HOROSCOP, miercuri, 3 august, 2016

Berbec

Nu te aşteaptă deloc o zi uşoară, dar, oricâte dificultăţi ai avea de traversat, la sfârşitul zilei vei fi extrem de bucuroasă, deoarece vei rezolva o problemă care te-a stresat pentru multă vreme. Deşi pe parcurs vei regreta de multe ori că îţi baţi capul cu situaţia în cauză, nimic nu va egala satisfacţia de la sfârşit.

Taur

Azi vei reuşi să îţi demonstrezi din plin calităţile. Să nu te miri dacă vei primi chiar o cerere în căsătorie sau dacă bărbatul pe care îl placi se va hotărî în sfârşit să te invite în oraş. Eşti fermecătoare şi cuceritoare, iar celor dragi le va fi imposibil să îţi reziste.

Gemeni

Azi reuşeşti să dai de cap unui proiect dificil de la muncă, dar cu condiţia să renunţi la orice distracţie şi să te pui pe treabă. Vei avea parte de multe tentaţii, pentru că nimănui din jurul tău nu îi stă mintea la muncă, dar, dacă vei reuşi să ieşi de sub influenţa colegilor, te vei felicita mai târziu.

Rac

Azi vei reuşi să găseşti punctul slab al unei persoane cu care nu te înţelegeai deloc. Deşi nu foloseşti această informaţie în sens negativ, nu te poţi abţine să nu îţi asiguri locul în inima sa, pornind de la ceea ce îi place. Curând, vei descoperi că aveţi şi puncte în comun, şi din duşmani veţi deveni prieteni.

Leu

Ai făcut multe cumpărături în ultima vreme, iar acum realizezi că nici măcar nu mai ai unde să îţi aşezi achiziţiile. Astrele îţi recomandă să donezi, mai ales că nu ţi-ar strica un surplus de karma. Pe lângă faptul că vei avea satisfacţia de a fi ajutat pe cineva în nevoie, vei face loc pentru şi mai multe cumpărături.

Fecioară

Azi vei reprezenta o figură parentală foarte bună pentru unul dintre copiii tăi sau pentru un membru mai tânăr al familiei! Reuşeşti să le arăţi prin puterea exemplului cum să iasă dintr-o situaţie dificilă şi astfel ai satisfacţia de a le fi fost de ajutor, dar şi de a-i fi învăţat ceva.

Balanta

Vei încasa nişte bani astăzi, de pe urma unui membru mai vârstnic al familiei! Primeşti o moştenire sau un cadou care te va scoate dintr-un impas financiar. Eşti cu atât mai recunoscătoare cu cât nu ai fost deloc apropiată în ultimii ani de persoana în cauză şi simţi că nu meriţi generozitatea ei.

Scorpion

În sfârşit, primeşti o informaţie de care ai mare nevoie! Reuşeşti să îl descoşi pe un amic şi afli secretul pe care îl ascundea sau chiar o bârfă de la muncă, cu potenţial să te ajute din plin în perioada care urmează. Nu te rezuma la a descoperi această ştire, ci foloseşte-o în favoarea ta.

Săgetător

Nu permite delăsării să te cuprindă azi şi dă curs acelei activităţi de rutină pe care o eviţi de mult! Dacă faci curăţenie în casă, vei fi vizitată de nişte oaspeţi pe care îţi doreşti să îi impresionezi, iar dacă îţi aranjezi în sfârşit documentele personale, vei găsi un act pe care credeai că l-ai pierdut.

Capricorn

O colegă de la muncă va primi azi laude peste laude, pe care tu nu consideri că le-ai merita şi care îţi trezesc invidia. Eşti cu atât mai supărată, cu cât ai ajutat-o să ajungă acolo unde este acum, iar ea nu îţi este deloc recunoscătoare.

Vărsător

Secretomania este o atitudine care îţi este impusă azi! Din păcate, primeşti răspunderea de a ţine un secret al unei persoane apropiate, care va afecta însă pe altcineva la care ţii. Deşi faci tot posibilul să rămâi indiferentă, îţi este aproape imposibil să nu te consumi!

Pești

Ai toate şansele să găseşti azi o persoană alături de care vei întreprinde multe activităţi plăcute! Întâlneşti un coleg de muncă cu care te vei împrieteni, un amic cu care vei merge în vacanţă sau chiar un vecin de bloc, cu care te vei vizita în perioada următoare.(Sursa: divahair.ro)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel