Horoscop, miercuri, 29 august, 2018

Zodii
Zodii

Horoscop. Peștii să nu se gândească ce are altul de pierdut atunci când aceștia culegi laurii unei victorii, pentru că întotdeauna când unul urcă, altul coboară. Dorinţele Săgetătorilor  sunt extrem de puternice şi, dacă își pun ceva în cap, au toate şansele să materializeze acel gând foarte repede.

Horoscop, 29 august 2018, BALANȚĂ

Greu te mai descurci cu banii iar azi vei resimţi chiar unul din cele mai dificile momente în acest sens. Ai mai multe plăţi de făcut şi când vezi că începe o altă lună cu altă serie nesfârşită de datorii şi facturi, deja te doare capul.

Fii foarte atent la sumele pe care le manevrezi în această perioadă pentru a nu te implica în cheltuieli pe care nu le poţi duce, altfel dezechilibrezi o balanţă şi aşa fragilă şi nu o vei mai putea redresa curând. Prudenţa şi simţul măsurii te vor scoate din orice neplăcere financiară.

Horoscop, 29 august 2018, SCORPION

Din dispute se pot naşte azi soluţii excelente, ca atare nu încerca să pui pumnul în gură celor care nu sunt de acord cu tine.

Chiar dacă fiecare emite idei contradictorii, diametral opuse celor din jur, până la urmă veţi găsi o cale ce poate uni la un loc toate aceste controverse pentru a genera o soluţie din care fiecare are ceva de învăţat sau de câştigat.

Exprimă-ţi opinia, chiar dacă nimeni nu e de partea ta, tot aşa cum nici tu nu spune nu din start unei păreri în care nu crezi. Vei vedea că toate se leagă la un moment dat!

Horoscop, 29 august 2018, SĂGETĂTOR

Dorinţele tale sunt extrem de puternice şi, dacă îţi pui ceva în cap, ai toate şansele să materializezi acel gând foarte repede.

Deţii toate resursele, instrumentele, mijloacele necesare pentru a ajunge acolo, totul e să-ţi doreşti, deci gândeşte-te bine unde vrei să ajungi şi dă-i startul acelui drum către succesul deplin cât mai repede.

Fă tot ce-ţi stă în putinţă – şi poţi multe – sondează adânc în mintea ta pentru a scoate la lumină noi şi noi idei care vor forma o construcţie demnă de toată lauda.

Eşti mândru de ceea ce faci, şi pentru că tu ai încredere deplină în planurile tale, reuşita e din ce în ce mai aproape. Crede în roadele minţii tale şi pune-le la treabă!

Horoscop, 29 august 2018, CAPRICORN

Ai un talent special de a tăia entuziasmul altora cu o vorbă severă sau o critică, dar consideri că e mai bine să fii corect cu ei decât să le alimentezi fără rost visele imposibile.

Tu le priveşti ceva mai realist, poate şi mai pesimist decât ceilalţi şi încerci să-i aduci şi pe ei cu picioarele pe pământ, dar uiţi că fiecare îţi cunoaşte bine forţele şi ştie în ce se bagă.

Nu le tăia altora elanul, doar pentru că tu nu vezi cu ochi buni planurile lor măreţe. Pune-te în pielea lor şi vezi cum te-ai simţi dacă alţii ţi-ar spune nu cu duritate, aşa cum faci tu azi.

Horoscop, 29 august 2018, VĂRSĂTOR

Parcă toate bat pasul pe loc şi, pentru o fire grăbită şi agilă ca tine, ritmul acesta de mers ţi se pare ca de melc, de-a dreptul frustrant când tu te grăbeşti să ajungi mai repede la nişte roade cărora le acorzi o semnificaţie aparte.

Ar fi trebuit să înveţi deja că lucrurile cele mai bune, în viaţă, sunt cele care se clădesc încet, ca atare acceptă acest ritm lent, oricât de enervant ar fi, pentru că se va dovedi a fi mult mai bun pentru ceea ce vei obţine.

Dacă te-ai grăbi, ai scăpa din vedere unele detalii care vor deveni mai apoi motiv pentru a te întoarce din drum.

Horoscop, 29 august 2018, PEȘTI

Nu te mai gândi ce are altul de pierdut atunci când tu culegi laurii unei victorii, pentru că întotdeauna când unul urcă, altul coboară.

Aşa e şi acum, tu eşti într-un punct de maxim, la apogeu, dar altul, în umbră, suferă o înfrângere.

Lasă altruismul deoparte, bucură-te de şansa ta fără să cauţi nod în papură la succesul de care ai numai tu parte.

De ce să te intereseze ce spune lumea, ce părere are cel pe care l-ai dat deoparte, cât timp eşti mândru de calea pe care ai urmat-o. N-are rost să te gândeşti ce preţ a plătit altul pentru ca tu să ajungi aici: acum contezi doar tu!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel