HOROSCOP, miercuri, 28 iunie 2017

Balanță

Din cauza unor limite impuse de altii mai puternici, nu ai voie sa ajungi acolo unde ti-ai propus. Cam bati pasul pe loc, dar, rabdator din fire, iti spui ca asa e mersul firesc al lucrurilor si incerci sa i te adaptezi. Exista reguli, legi, restrictii, interdictii, si trebuie sa te supui lor orbeste, altfel tot ele vor lucra impotriva ta, sanctionandu-te drastic. Mai bine faci cum ti se spune fara sa comentezi, decat sa te ridici impotriva unor aspecte pe care oricum nu le poti controla sau schimba.

Scorpion

Azi ai putea gasi multa intelegere in lucruri sfinte, ca atare deschide un drum mai larg spre spiritualitate. Daca simti nevoia sa mergi din nou la biserica sau doar sa te rogi acasa in intimitate, efectul este acelasi si simti cum sufletul tau se elibereaza de intrebari si dileme. Discutia foarte serioasa pe care o ai cu ceilalti va avea si asupra lor efect eliberator, pentru ca stii sa asculti si, mai ales, stii sa dai povete intelepte, desprinse din experienta ta de viata. Esti un interlocutor de nadejde de la care oricine are ceva de invatat.

Săgetător

Esti pus pe sotii, cu gandul la vacanta, la distractie, la joaca. Te comporti ca un copil, poate si datorita prezentei celor mici in anturajul tau. Te distrezi alaturi de ei de parca ati fi de-o varsta, dar iti dai seama ca si copilul din tine mai cere uneori sa fie lasat sa se manifeste in voie. Nu e rau sa te simti liber sa faci ce vrei, pentru ca animi foarte bine atmosfera cu o atitudine atat de vesela si de energica, incat toata lumea se va implica trup si suflet intr-o activitate care se potriveste perfect acestei stari de buna dispozitie.

Capricorn

Este momentul in care decizi o schimbare de proportii in viata ta, numai ca acum e doar startul. Rezultatele se vor arata mult mai tarziu, dar este foarte important momentul deciziei. Practic, asa cum iti asterni acum, asa vei dormi, tocmai de aceea nu trebuie sa iei decizia la voia intamplarii, ci sa-ti iei toate masurile necesare pentru a ajunge la roade de care sa fii mandru. Lucrurile bune se cladesc mai lent, si asa simti si astazi, cand vezi ce greu se ajunge la scopul propus, dar esti convins ca esti pe calea cea buna.

Vărsător

Primesti vesti din mai multe directii, dar se bat cap in cap. Un prieten iti spune una, un frate iti spune cu totul altceva despre acelasi subiect, iar tu esti la mijloc si nu stii ce sa crezi. Mai bine te-ai informa din surse sigure, verificate, bine documentate, ca sa-ti faci o parere proprie, fara a te lasa influentat de atatea idei contradictorii vehiculate in jur. Vei primi de undeva o confirmare a uneia din aceste pareri si, daca doua persoane spun acelasi lucru, atunci te poti baza pe informatia respectiva.

Pești

Banii trebuie pusi frumos pe caprarii pentru a achita toate darile lunii, ba au mai ramas si cateva restante. Fii foarte cumpatat cand vine vorba de cheltuieli, administreaza-ti bugetul cu grija, deoarece ai mai multe plati de facut in scurt timp si daca dai banii intr-o singura directie, nu vei mai sti cum sa o scoti la capat. Prudenta si mai ales talentul de administrator al propriilor resurse se vor dovedi a fi cheia acestei probleme, deoarece vei reusi sa tii totul pe un teren echilibrat, fara a genera alte crize.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel