Horoscop, miercuri, 25 iulie 2018

Horoscop.

HOROSCOP BALANȚĂ, MIERCURI 25 IULIE

Nu-ţi place locul în care te afli pentru că, din cauza unei vagi manii a persecuţie, te simţi cumva neglijat, dat la o parte sau chiar inferior în comparaţie cu cei din jur.

Simţi că tu nu te poţi ridica la nivelul celor din preajma ta şi aproape că-ţi doreşti să te retragi în umbră, fără să te observe nimeni.

Nu eşti cu nimic mai prejos, ca atare lasă angoasele deoparte şi fă un pas în faţă. Şi tu ai atuurile tale care merită puse în valoare, pentru că nici tu nu poţi fi ca ceilalţi, dar nici ceilalţi nu sunt ca tine.

Fiecare sunteţi unici şi speciali în felul vostru, ca atare pune-te şi tu în valoare cu mai multă încredere în ceea ce reprezinţi.

HOROSCOP SCORPION, MIERCURI 25 IULIE

Caută pe cineva care să-ţi semene pentru a-ţi fi alături într-un proiect important.

O persoană la fel de energică, de puternică, de implicată ca ţi tine ar fi de folos pentru a lua startul cu dreptul, pentru că primeşti de la acesta aceeaşi dorinţă de acţiune, generatoare de energie pozitivă.

Cel care îţi sare acum în ajutor îşi arată astfel cât de mult apreciază prietenia ta, pentru că şi tu i-ai fost, cu alte ocazii, alături în acelaşi mod.

Uniţi-vă forţele şi porniţi acum, în tandem, umăr la umăr, spre un viitor succes din care fiecare are ceva de câştigat, deci aveţi acelaşi interes.

HOROSCOP SĂGETĂTOR, MIERCURI 25 IULIE

Te integrezi imediat în orice mediu, dând dovadă de o mare capacitate de adaptare, de flexibilitate, de talent în comunicare.

Reuşeşti să te apropii de oricine, chiar şi de cei cu care nu pari a avea ceva în comun, dar găseşti uşor subiecte de conversaţie pe oriunde ai merge. Eşti conştient că, în mediul în care intri azi, tu trebuie să fii cel care mai trece de la el orgolii.

Te vei simţi bine printre aceşti oameni, chiar dacă sunt total necunoscuţi, pentru că îţi pui în joc toate calităţile tale în domeniul comunicării şi relaţionării paşnice cu lumea.

HOROSCOP CAPRICORN, MIERCURI 25 IULIE

Mintea ta merge brici şi îţi vin replicile ca pe bandă rulantă, numai că eşti într-o pasă ceva mai agresivă şi ai tendinţa de a-ţi impune propriile puncte de vedere cu un dram de impulsivitate.

Crezi că numai tu ai dreptate şi nu stai la discuţii cu restul lumii ci aştepţi ca toţi să te asculte pe tine.

Încearcă să-ţi foloseşti această energie mentală într-un sens constructiv, nu pentru a te certa cu alţii şi nici pentru a tensiona inutil atmosfera.

Transform-o în ambiţie, în voinţă, în competitivitate pentru a urca pe un nivel superior în planurile tale.

HOROSCOP VĂRSĂTOR, MIERCURI 25 IULIE

O vorbă aruncată în vânt poate avea efecte mai grave decât s-ar putea crede, de aceea trebuie să manevrezi cuvintele cu maximă prudenţă.

Poate nici nu poţi prevedea cât de mari pot fi efectele distructive ale unei critici aparent inofensive, de aceea trebuie să umbli cu mănuşi, mai ales cu cei mai agresivi decât tine, deoarece reacţia lor poate fi cruntă!

Rişti să rupi o relaţie de colaborare, să pierzi un prieten, să fii exclus dintr-un colectiv în care te simţeai bine, şi totul din cauza nervilor, a unui impuls de moment sau a dorinţei de a atrage cuiva atenţia că greşeşte. Spune adevărul cu diplomaţie, dacă tot o faci!

HOROSCOP PEȘTI, MIERCURI 25 IULIE

Ceea ce decizi azi va avea efecte pe termen lung, tocmai de aceea trebuie să spui ultimul cuvânt după o analiză foarte atentă şi prudentă a datelor de care dispui.

Greu vei mai putea schimba după aceea calea aleasă, deci nu deschide gura până nu eşti sigur că ai înţeles situaţia.

Posibil să fii influenţat în sens pozitiv de o altă persoană care îţi oferă, de pe margine, informaţii folositoare, detalii clarificatoare sau un stimulent excelent de a nu mai sta pe gânduri şi să spui odată ce ai decis. Porneşte pe noua cale cu încredere că ai făcut alegerea cea mai bună şi nu te gândi ce-ar fi fost dacă ai fi ales altceva.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel