HOROSCOP, miercuri, 25 aprilie, 2018

Balanță 

Te simţi blocat într-o situaţie neclară cu privire la bani, dar azi se poate ivi de undeva o soluţie, cum ar fi obţinerea unei amânări în plata datoriilor, o scutire de obligaţii financiare sau obţinerea unui credit prin care îţi poţi acoperi nişte cheltuieli stringente.

Parcă simţi şi tu că mai respiri un pic după o perioadă în care ai stat cu sufletul la gură, numărând fiecare bănuţ din portofel, dar această calmare a spiritelor are un efect relaxant asupra ta.

Cât timp erai atât de obsedat de problemele băneşti, nici nu respirai, dar acum lucrurile se mai liniştesc, eşti la final de stres, deci cere şi acceptă ajutor sau sfaturi de la alţii!

Scorpion 

La ce visezi tu în acest moment cel mai mult? La eliberare, nu-i aşa? Indiferent în ce te simţi tu acum blocat ca într-o capcană sau închis ca într-o colivie, e momentul să cauţi o cale urgentă de ieşire de aici. Nu dai randament făcând lucruri obligatorii, care îţi reduc la zero libertatea de mişcare şi de decizie, deci aici trebuie să faci tu cel mai mare efort; de a te ridica pentru drepturile tale, de a-ţi revendica independenţa, de a te descătuşa de ceea ce te ţine legat de mâini şi de picioare ca un sclav.

Că e un job unde nu mai ai nicio satisfacţie, că e o relaţie care nu te mai face fericit, trebuie să te gândeşti deja cum să ieşi din asta cât mai repede. Te vei simţi alt om după ce vei rupe lanţurile care te ţineau pe loc. Visează cu încredere la clipa eliberării tale: nu e departe!

Săgetător

Dacă vezi că lumea apreciază ce faci, tu de ce te critici întruna? Te judeci pe tine însuţi mult prea aspru şi îţi descoperi vini care nu-ţi aparţin. Ai impresia că, dacă tu le vezi, toată lume le vede, dar, dacă ai fi mai atent, ai descoperi că nimeni nu remarcă acel detaliu minor care pe tine te enervează la culme.

Ştii cum faci tu acum? Ai un coş pe frunte şi eşti atât de obsedat de el, că ai senzaţia că toată lumea numai la asta se uită, deşi nimeni nu l-a remarcat, ca atare las-o mai moale cu auto-critica şi auto-învinovăţirea. Încearcă să te priveşti prin ochii celor din faţa ta, care văd la tine şi lucruri grozave, demne de laudă!

Capricorn

Nu te juca prea mult cu şansele care ţi se oferă, pentru că spiritul uşuratic ce te copleşeşte acum te poate face să ratezi ocazii rare! A doua oară nu ţi se vor oferi ca atare trebuie să te concentrezi serios la tot ce apare la orizont de unde nici nu te aştepţi.

Ai tendinţa de a glumi pe seama norocului care iese în cale, ori pentru că nu crezi că e posibil ca tocmai tu să ai parte de aşa ceva, ori pentru că ai impresia că e doar o încercare. E pentru tine, nu te mai codi, deci pune mâna pe el imediat ce apare!

Vărsător

Faci echipă bună cu o persoană la fel de energică şi de implicată în proiectul care te preocupă şi vă stimulaţi excelent unul pe altul. Găseşti în el tovarăşul cel mai potrivit care te împinge şi pe tine de la spate, te motivează să depui toate eforturile pentru a ajunge cât mai repede la rezultatul dorit.

Chiar dacă uneori mai ridică tonul şi se comportă agresiv, nu te deranjează atitudinea sa, pentru că are efect benefic asupra ta în momentele când îţi pierzi încrederea. Nu te lasă să micşorezi ritmul, ci te susţine să vâsleşti mai departe!

Pești 

Ţi se cere o mai bună comunicare directă cu ceilalţi, ca să vă spuneţi fiecare părerea. Cu siguranţă ai în jur colegi prietenoşi, deci trebuie să le ceri sfatul şi ajutorul chiar dacă nu ai nevoie de ele. Simţindu-se consultaţi la orice mişcare, aceştia vor învăţa să-şi asume responsabilităţi şi să faci din relaţia profesională una mult mai solidă.

La un moment dat, ai putea face sau oferi mai mult decât normal iar colegii să răspundă inechitabil faţă de contribuţia ta, dar eşti mai generos ca oricând, fără a aştepta ceva anume în schimb.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel