Horoscop, miercuri, 22 august, 2018

Horoscop. Pentru Raci, deși sunt foarte concentrat la un proiect ce părea să meargă bine, azi apare o altă variantă la fel de tentantă care le dă peste cap toată organizarea iniţială, pe când Leii, aceștia sunt deciși să pună punct unei stări de lucruri care nu-şi mai are rostul. 

Horoscop, 22 august 2018, BERBEC

Ai nevoie de puţină linişte, pentru că sufletul tău e încărcat de emoţii care nu-ţi fac deloc bine. Detaşează-te de toate, ia-ţi o zi complet liberă şi ocupă-te de ceea ce-ţi bucură inima. Somn, muzică de relaxare, câteva ore de SPA, orice consideri că îţi umple bateriile merită pus azi în capul listei de sarcini, pentru că vor restabili nivelul tău optim de energie. Nu trebuie să faci nimic din ceea ce îţi provoacă stări negative ce teamă, de stres, de oboseală fizică sau psihică, deci adu-ţi aminte, pentru câteva ore, de tot ce doreşte sufletul tău şi oferă-i cu generozitate!

Horoscop, 22 august 208, TAUR

Cineva drag sufletului tău are nevoie de o vorbă bună, de un ajutor salvator, şi îi demonstrezi câte poţi face pentru el dacă ţi-o cere. Eşti alături de el trup şi suflet, îl încurajezi, îi oferi motive de speranţă, încerci să participi efectiv la rezolvarea problemelor sale şi îţi va fi recunoscător pentru binele pe care i-l faci cu dragă inimă! Eşti capabil de adevărate sacrificii pentru cei la care ţii, fiind modul tău de a le întoarce diverse servicii pe care şi ei le-au făcut pentru tine în momente similare.

Horoscop, 22 august 2018, GEMENI

Ceva îţi spune să nu te implici deocamdată într-o direcţie aflată încă la început. Nu ai toate informaţiile de care ai nevoie, ci acestea ar putea să mai apară pe parcurs. Ar fi bine, aşadar, să mai aştepţi o vreme până se vor clarifica detaliile acoperite, deocamdată, de incertitudine. Şi aşa eşti o fire indecisă, de felul tău, ca atare o astfel de situaţie te încurcă şi mai tare, dar nu trebuie să renunţi, ci doar să mai aştepţi o vreme până se limpezesc orizonturile. Direcţia e bună, doar momentul nu e potrivit!

Horoscop, 22 august 2018, RAC

Deşi erai foarte concentrat la un proiect ce părea să meargă bine, azi apare o altă variantă la fel de tentantă care-ţi dă peste cap toată organizarea iniţială. Eşti foarte derutat, pentru că acum nu mai ştii pe ce cale să mergi, de vreme ce ambele opţiuni merită atenţie. Ar fi perfect dacă ai duce totul la capăt în varianta de pornire, lăsând al doilea plan în aşteptare. Nici nu ştii cum, din ambele idei, se pot naşte succese complet diferite şi separate, de aceea e bine să păstrezi în minte alternativa tocmai apărută ca să o pui în practică altădată.

Horoscop, 22 august 2018, LEU

Eşti decis să pui punct unei stări de lucruri care nu-şi mai are rostul. Poate eşti nevoit să spui adio brusc, fără să mai poţi modifica ceva în ultima clipă, de aceea rămâi cu un sentiment ciudat că poate s-ar mai fi putut face ceva ca să salvezi situaţia. Pregăteşte-te să o iei într-un sens complet nou şi, pentru că de obicei nu eşti atât de sigur pe deciziile tale, e şi normal să fii confuz şi un pic temător cu privire la ce te aşteaptă de acum încolo. Mergi pe calea aleasă, fără să mai priveşti înapoi, fără regrete şi nostalgii inutile.

Horoscop, 22 august 2018, FECIOARĂ

Eşti pus în faţa unei decizii şi nu ştii cui să dai prioritate: raţiunii sau sentimentelor? Ambele au ceva de spus în problema de faţă, dar se pare că vei asculta doar ce-ţi transmite mintea. Ai de ales între ce a bine să faci, moralmente vorbind, şi ce ţi-ar plăcea ţie să faci. Emoţia trece pe un plan secund, spre regretul tău că trebuie să-ţi sacrifici sau înăbuşi din nou dorinţele cele mai puternice, dar de data aceasta consideri că inima ar putea face o greşeală, spre deosebire de logica şi raţiunea puse în joc ce te vor ajuta să extragi concluzia cea mai înţeleaptă.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel